Cronos The New Dawn alınır mı?

Çatlı Reis

Becerikli
Normalde oyunun fiyatı 45 dolar ben aynı firmanın çıkardığı Layers of Fear 2 oyununa da sahip olduğum için o paketle 40 dolara geliyor sizce alınır mı? 48 dolar bütçem var DL The Beast mi alsam yoksa Cronos mu alsam emin olamadım fikirlerinizi bekliyorum.

Hocam ben 190tl fiyata aldım, ayrıca steam içinde ilk başta 26 dolar satış fiyatı ile çıktı sonra zamlandı. Eğer bu sebepler yüzünden kendini enayi gibi hissetmeyeceksen alınır, oyun gayet güzel.

Açıkçası biraz oynama fırsatım oldu ve bir tık hantal geldi bana o yüzden oyanayamadım ama 27dolarlık bir oyun olduğunu çok düşünmüyorum.

Hocam ben 190TL fiyata aldım, ayrıca Steam içinde ilk başta 26 dolar satış fiyatı ile çıktı sonra zamlandı. Eğer bu sebepler yüzünden kendini enayi gibi hissetmeyeceksen alınır, oyun gayet güzel.

Sizin veya başkalarının o fiyata aldıklarını biliyorum hocam ama artık o fiyatlara düşmeyeceğini de biliyorum. Sanırım DL The Beast alacağım.

Açıkçası biraz oynama fırsatım oldu ve bir tık hantal geldi bana o yüzden oyanayamadım ama 27dolarlık bir oyun olduğunu çok düşünmüyorum.

Oyun 40 dolar hocam keşke 27 olsa.

Alınır. Son zamanlarda oynadığım en iyi hayatta kalma/korku oyunu. Hikayesi tatmin eder etmez orası kişiden kişiye değişir ama merak uyandırdığı kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…