Crucial Basics C40 4800 MHz RAM'ler laptop için alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yusufumm07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 193
  • Etiketler Etiketler
    ram
Crucial Basics C40 4800 MHz SO-DIMM 16x2 RAM sorunsuz çalışır mı? Herhangi bir ayar yapmayacağım. Cihaz laptop

@Ayhan Dönmez

Tak çalıştır Micron genelde sorunsuz oluyor, Timing tarafı sıkıntılı. @ggbye Micron iade etti. Laptop tarafı biraz daha farklı tabii, SO-DIMM ile UDIMM çok benzer değil. Tek ortak yanı platform DDR5.

Tak çalıştır Micron genelde sorunsuz oluyor, Timing tarafı sıkıntılı. @ggbye Micron iade etti. Laptop tarafı biraz daha farklı tabii, SO-DIMM ile UDIMM çok benzer değil. Tek ortak yanı platform DDR5.
Hocam ben hiç Micron almadım, köşeden döndüm. PC için bence olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim hocam.

Cihaz detayı paylaşır mısın? @ggbye ile bir inceleyin. SO-DIMM daha farklı tabii. UDIMM ile bir düşünmemek lazım. Laptop güncel olduğu müddetçe sorun olacağını sanmam. Güncel değişiklikler Laptop tarafını kapsamıyor, AM5'te sıkıntı Micron vs. şu anda. Manuel ayarlamayacaksan sorun olacağını sanmam.

Hemen hocam, MSI Vector 16 HX A13VHG-495TR. Cihazda SK- Hynix 2x8 CL40 5600 RAM takılı.

Hemen hocam, MSI Vector 16 HX A13VHG-495TR. Cihazda SK- Hynix 2x8 CL40 5600 RAM takılı.

Die bilgisi nedir? HWiNFO iletirsen bakalım. Kapasite uğruna Micron geçilebilir geçilmesine, sorun olacağını çok sanmam. Masaüstü tarafı çok problem şu anda DDR5'te, Laptop farklı. Kapasite yetiyor burada.

Die bilgisi nedir? HWiNFO iletirsen bakalım. Kapasite uğruna Micron geçilebilir geçilmesine, sorun olacağını çok sanmam. Masaüstü tarafı çok problem şu anda DDR5'te, Laptop farklı. Kapasite yetiyor burada.
Onu ileteceğim hocam.

Hocam yüksek ihtimal m-die bu MHz ve CL değeri için, hiçbir şey yapılamaz. Aşırı hassas ve taban tutmaz. Dandik kitler düşüncem Hynix çöp olarak dağıttığı kitler. Berbat yongalar, hemen voltaj verdin mi? Brick bile olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…