Steam Crusader Kings II hala oynanır mı?

herousta26 2

Uzman
Merhabalar.

Ücretsiz olduğunu gördüm, beğenirsem ve mekaniklerine alışırsam sonraki indirimlerden 3. oyununu almayı düşünüyorum. Peki hala Crusader Kings II oynanır mı? Oyun 2012 yapımı.

Ciddi seviyede İngilizce bilgisi istiyor ve menüsü baya karışık, alışması biraz zaman alıyor. DLC'leri inanılmaz pahalı değildi alınırsa kesinlikle daha iyi, İslam tarihi için Sword of Islam DLC'si çok önemli, hatta Osmanlı da geliyor bu DLC ile, tabii beylik aşamasında.

Bir de CKII ve CKIII, HOI4-EU-Victoria serisi gibi değil, hanedan içi entrikaları ciddi iyi yönetmeniz gerekmekte, yoksa binbir emekle kazandığınız topraklar vefat etmeniz ile yanlış bir evliliğe bağlı olarak bir sürü çocuğunuz arasında bölünebilir. Bunun sebebi de oyunun feodalizmin pik noktası sırasındaki Avrupa ve Asya'da hanedan yönetme simülasyonu olması.

Peki DLC'siz keyif alabilir miyim? Paradox oyunlarında DLC önemli diye biliyorum

Paradox oyunlarında DLC oyuna yapılan "ekler" değil oyunu tamamlayan parçalar gibi dolayısı ile en azından bir kaç kritik DLC şart. Neyse ki Steam'de DLC'ler ücretsiz bir şekilde cracklenebiliyor, CreamAPI yöntemi ile. Araştırmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…