XBOX Crusader Kings III, 141,25 TL!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lorien
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 263
Yer
Kaer Morhen
Çok güzel ve kaliteli bir strateji oyunu. Diğer oyunlardan farklı olarak bu oyunda ülke değil hanedan yönetiyorsunuz. Yüzlerce saat oynayabileceğiniz bir oyun. Steam'de 8.99 Dolar'a düşüyor indirimlerde. Starter Edition versiyonu da 183,75 TL.

Sadece PC'de geçerli.

350 saatim var, oyunun gidisati beni memnun etmedigi gibi birbirinden cok kopuk maalesef. DLC olmadan da cok eli yuzu duzgun bir seye benzemiyor ama DLC'lerin cogu da hayal kirikligi. CK II daha iyi oyun.

350 saat oynattığına göre o kadar da kötü değil gibi sanki hocam.

150-200 civarini ilk ciktiginda kuzenimle oynadim, sonrda DLC'lerin cikmasini bekledim. DLC'ler ciktiktan sonra da bir 100 saat civari oynamisimdir. Kalani da modlarda gecirdigim sure. Oyunun gittigi nokta hic hosuma gitmedi yoksa daha da oynardim. Yoksa bu sureler Paradox oyunlari icin citir cerez. EU4'de 1500 saatim var.

İlk çıkığı zaman almıştım ve şu anlık 350 saat oynadım. Başta modlarla ve birkaç DLC ile oynadım. Bu oyun DLC veya modsuz sıkar emin olun çok sığ bir oyun temelinde bunlarsız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…