Crysis 2 oynamaya değer mi?

oğuz sasi 110

Bilgin
Yer
çılgın_kurye34
Uzun süredir aklımdaydı, bugün indirip 1 saat oynadım. Fakat çok karmaşık geliyor her şey gözüme, pek alışamadım açıkçası. Sizce oynanmaya değer mi? Daha önce hiç Crysis serisi oynamadım.

Tüm seri çok keyifli, ilk cıktığı zaman slı sistemle oynamıştım.

Hala böyle muazzam derecede kaliteli oyun görmedim, far cry 3 hariç

Bence önce 1'i oynayın. Güzel seridir Crysis, dublaj çok güzel bir şey gerçekten.

Sırf dublajın hatrına oynanır ya, biraz daha deneyin sarmazsa da zorlamanın lüzmu yok tabi.

Hikayenin ortasından bodoslama dalmışsın, tâbi bir şey anlamazsın.
İlk oyunu oyna, bir de bu ilk oyunun yancısı vardı tâbi oynaması opsiyonel, sonra 2. ve 3. oyun oynanıyor.
İlk oyunda giysinin özellikleri basitken ikinci oyunda giysiyi oynanış tarzına göre özelleştirerek geliştiriyorsun.

Değer valla hocam, kesinlikle değer. İlk oyunun o orman havasından sonra biraz şehir içine, yıkık dökük New York'a atıyor ama nanogiysi mantığı yine on numara akıyor.

Anlamamazlıktsn değil aslında hocam. Atmosfer çok karışık geldi gözüme o kadar. Arkadaşların önerisiyle başladım yoksa hikayeli oyunları oynayamıyorum nedense.

Anlamamazlıktsn değil aslında hocam. Atmosfer çok karışık geldi gözüme o kadar. Arkadaşların önerisiyle başladım yoksa hikayeli oyunları oynayamıyorum nedense.
İlk oyunla ikinci oyunun mekanikleri ve haritası nispeten farklı, alışamamışsındır, olur öyle şeyler.
İlk oyunda yürüyen ve kodum mu oturtan bir tank gibisin ve giysinin efektifliğini hissediyorsun, ikinci oyunda giysi dâhâ çok araç gibi, tâbi bugünün oyunlarına kıyasla sönük ve basit bir oyun, keyif almıyorsan salla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…