5 5707 Başarılı Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.905 Makaleler 4 Çözümler 9 Beğeniler 1.867 10 Mayıs 2024 #1 Crysis Remastered trilogy aldım ama grafikler çok kötü. 1070 i7 7700HQ için grafik modu önerir misiniz? Birinci oyun önceliğim yine de diğerleri de olur.
Crysis Remastered trilogy aldım ama grafikler çok kötü. 1070 i7 7700HQ için grafik modu önerir misiniz? Birinci oyun önceliğim yine de diğerleri de olur.
DemirKipi Yetkin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 412 Çözümler 2 Beğeniler 512 10 Mayıs 2024 #2 Crysis, günümüzde hala iyi diyebileceğimiz grafiklere sahip oyunlardan. Mod sayısı oldukça sınırlı. UHG Reshade I set the preset to enhance the graphics by my preferences. www.nexusmods.com Bu tür modları deneyebilirsiniz, ancak tavsiyem orijinal sürümüyle oynamanızdır. Grafiklere takılmazsanız, birkaç saat oynadıktan sonra alışırsınız.
Crysis, günümüzde hala iyi diyebileceğimiz grafiklere sahip oyunlardan. Mod sayısı oldukça sınırlı. UHG Reshade I set the preset to enhance the graphics by my preferences. www.nexusmods.com Bu tür modları deneyebilirsiniz, ancak tavsiyem orijinal sürümüyle oynamanızdır. Grafiklere takılmazsanız, birkaç saat oynadıktan sonra alışırsınız.
KS KS 5 5707 Başarılı Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.905 Makaleler 4 Çözümler 9 Beğeniler 1.867 10 Mayıs 2024 #3 DemirKipi dedi: Crysis, günümüzde hala iyi diyebileceğimiz grafiklere sahip oyunlardan. Mod sayısı oldukça sınırlı. UHG Reshade I set the preset to enhance the graphics by my preferences. www.nexusmods.com Bu tür modları deneyebilirsiniz, ancak tavsiyem orijinal sürümüyle oynamanızdır. Grafiklere takılmazsanız, birkaç saat oynadıktan sonra alışırsınız. Genişletmek için tıkla... Remastered olunca beklentiyi arttırmıştım bu yüzden mod kurup oynmaya devam ederim mod için teşekkürler.
DemirKipi dedi: Crysis, günümüzde hala iyi diyebileceğimiz grafiklere sahip oyunlardan. Mod sayısı oldukça sınırlı. UHG Reshade I set the preset to enhance the graphics by my preferences. www.nexusmods.com Bu tür modları deneyebilirsiniz, ancak tavsiyem orijinal sürümüyle oynamanızdır. Grafiklere takılmazsanız, birkaç saat oynadıktan sonra alışırsınız. Genişletmek için tıkla... Remastered olunca beklentiyi arttırmıştım bu yüzden mod kurup oynmaya devam ederim mod için teşekkürler.