CS 1.6'ya "ReGameDLL_CS" kurmak VAC yedirtir mi?

Makaleler
31
Yer
Autopolis Oita
CS 1.6 Steam sürümünde bildiğiniz gibi bot yok, bot modlarının çoğu eski olduğundan sorunlu oluyorlarmış. Ben de bu modu buldum, oyunu düzeltip bir de bot desteği ekliyormuş.

Bunu kurarsam VAC yer miyim? Çünkü baktım da DLL dosyalarını değiştiren bir modmuş bu.

Bu modu denemistim sorun yapmamisti. Tabii bu mod kurulu sekilde online bir sunucuya girmedim ben. Simdi icindeki dosyalara da baktim, yerine gectigi dosyalar genellikle bot destegini kazandirmak amaciyla degistirilen dosyalar.

Hem GoldSrc oyunlardaki VAC, Source ve Source 2 oyunlardaki VAC kadar gelismis degil. Hem bu oyundaki surumde VAC'in daha imza denetleme sistemi bile oldugunu sanmiyorum, CSGO ile gelmisti sanirsam o.

Bu modu denemistim sorun yapmamisti. Tabii bu mod kurulu sekilde online bir sunucuya girmedim ben. Simdi icindeki dosyalara da baktim, yerine gectigi dosyalar genellikle bot destegini kazandirmak amaciyla degistirilen dosyalar.

Hem GoldSrc oyunlardaki VAC, Source ve Source 2 oyunlardaki VAC kadar gelismis degil. Hem bu oyundaki surumde VAC'in daha imza denetleme sistemi bile oldugunu sanmiyorum, CSGO ile gelmisti sanirsam o.

İnternette bu mod ile alakalı konu açan da görmedim. O yüzden yedirtiyor mu yedirtmiyor mu hiç görmedim. GitHub sayfasında bile yazmamışlar. 🤣

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt