Çözüldü CS 2 açılırken giriş ekranında takılı kalıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pashaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    cs2
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pashaa

Uzman
1 haftadır bilgisayarı açmıyorum ve bugün açtım. CS 2 gireyim dedim ve ekteki fotoğrafla karşılaştım. Sorunun nedenini bilmiyorum.

AMD uygulamasından çözünürlüğü değiştirmeyi deneyecektim fakat onu da açamıyorum. Alt+R basıyorum olmuyor. Ekrana sağ tıklayıp oradan açmayı deniyorum, ekran gelmiyor. Böyle kaldım yardım edin.

Çözüm
Farklı hesaptan giriş yaptım ve sorun çözüldü. Sorunun kaynağı farklı bilgisayardan (laptop) o hesaba girip çözünürlük ayarını değiştirmiş olabilecek bir arkadaşımdır muhtemelen.
Farklı hesaptan giriş yaptım ve sorun çözüldü. Sorunun kaynağı farklı bilgisayardan (laptop) o hesaba girip çözünürlük ayarını değiştirmiş olabilecek bir arkadaşımdır muhtemelen.
Aynı ayarları kendi hesabına nasıl aktaracağını biliyorum. Bilgisayarıma geçince istersen yardımcı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…