CS 2 FACEIT nasıldır?

Arkadaşlar bu aralar CS 2'ye sardım. FACEIT diye bir olay var mış aylık üyelik var mış. Ve görevleri yaptıkça hediyeler falan veriyormuş. Günde 1 2 saat oynayarak aylık yatırdığım parayı çıkarabilir miyim yoksa hiç bulaşmayayim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Üyelik almak zorunda değilsin. 20 veya 25 saat üstü oyun süren var ise oynayabiliyorsun.

O görevi başarabilmen için her gün en aşağı 7-8 maç kazanman lazım.

Tek kelime ile işkence. Paranı çıkarmak için 10-12 saat oynaman lazım günlük. Rekabetçi ortam için verebilirsin. Mm ve Premier'in durumu belli.

Solo oynuyorsan Faceit bulaşma. Maçların hiçbiri dengeli geçmiyor. 5 level olursun karşına mutlaka 1-2 tane 9-10 level adam atar. 10 levele ulaşırsın takımına 4-5 seviyelik adamlar gelir. Bir kere takımıma 2 levellik adam gelmişti. Faceit'in eşleştirme sistemini kodlayan kişinin kafasını merak ediyorum. Valorant'a eşleştirme konusunda laf atıyordum Faceit 10 kat daha kötü çıktı. Her el birbirine söven ruslar toxicler. 9-10 level olup aim koymasını bile bilmeyen insanlar var. CS:GO'da Faceit bu kadar berbat durumda değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…