i5 7500F

Becerikli
Merhaba,

Steam’de 20 dolar bakiyem var, alacak bir şey bulamadım. CS 2’de bir tane bıçağım var bunu pazarda satıp toplamda 110 dolara bir bıçak alayım diyorum. Pazardan alabileceğim güzel bir bıçak var mı? Ya da bu parayı en zararsız şekilde CSFloat’a bakiye olarak nasıl gönderirim?

Şimdiki bıçağım;

IMG_4411.webp

Huntsman Freehand FT öneririm, ben de almayı düşünüyorum onu. Float olarak 0.15-0.24 aralığına bakın olabildiğince.

Steam'de bakiye var, olmasa hiç bakmam bile Steam pazara. Bu bakiyeyi en zararsız hangi eşya ile geçirebilirim Csfloat'a.

Para Steam'de ise CS Float'a aktarayım derken Steam babanın piyasası ile CS Float'a piyasası çok fark olduğu için satarken bayağı zarar edeceksin. Hemen hemen aynı paralara alacaksın bıçağı, o yüzden Steam'den al.

Para Steam'de ise CS Float'a aktarayım derken Steam babanın piyasası ile CS Float'a piyasası çok fark olduğu için satarken bayağı zarar edeceksin. Hemen hemen aynı paralara alacaksın bıçağı, o yüzden Steam'den al.
Çok etmez arbitrajla, iyi item bulması lazım. O da iyi bir araştırma ister.
Aslında 0.38'den Revolution Case alıp 0.27-0.30 aralığından CSFloat bırakabilir.