Çözüldü CS 2'de seçkin açılması çok uzun sürüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ethem Efe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    cs go
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Seçkin aldım, %49'a falan getirmiştim, hangi oyun modunu oynarsam oynayayım. XP değeri fark etmezsiniz sadece %1 ilerliyor. Kafayı sıyırmak üzereyim, şu an %56'da. 46 tane daha maç atmam gerekiyor bu mantığa göre, ne yapmam lazım?

Çözüm
Seçkin modunu oynamanız için rütbenizin 10 olması gerekiyor. O yüzdelik ona göre artıyor, ne kadar çok XP alırsanız o kadar hızlı artar.

Haftalık XP taşması diye bir şey var kısacası, oynadıkça her oyun sonunda verdiği XP belli bir yere kadar azalıyor. Her hafta çarşamba günü de sıfırlanıyor.

Sıfır hesaba mı seçkin aldın? Öyleyse zaten 1 levelden başlatıyor 3 deathmatch maçına seviye 2 oluyorsun.

Seçkin modunu oynamanız için rütbenizin 10 olması gerekiyor. O yüzdelik ona göre artıyor, ne kadar çok XP alırsanız o kadar hızlı artar.

Haftalık XP taşması diye bir şey var kısacası, oynadıkça her oyun sonunda verdiği XP belli bir yere kadar azalıyor. Her hafta çarşamba günü de sıfırlanıyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Ölüm maçında aldığınız skore göre XP veriyor. Yeni başladıysanız oyuna düşük XP vermesi normaldir.

Hayır 1 levelda deatchmatchde kaç puan alırsan al üstüne 1500 puan ekliyor. Rekabetçi moduna kolay erişim için yapıyor bunu. Sonrasında 2 seviye da normal XP kazanımı başlıyor.

Son düzenleme:
Hayır 1 levelda deatchmatchde kaç puan alırsan al üstüne 1500 puan ekliyor. Rekabetçi moduna kolay erişim için yapıyor bunu. Sonrasında 2 seviye da normal XP kazanımı başlıyor.

Ölüm maçında aldığınız skore göre XP veriyor. Yeni başladıysanız oyuna düşük XP vermesi normaldir.

Arka arkaya ölüm maçı oyna.

XP ile alakası yok ki seçkinin. Neyi sorduğunuzu tam olarak anlamadım.

Zaten ölüm maçı atıyorum, 80 kill aldığım maçta yine %1 ilerledi. Hesap tam yeni sayılmaz seçkini yeni aldım sadece. Acaba haftalık XP kazanmayı mı doldurdum.

Zaten ölüm maçı atıyorum, 80 kill aldığım maçta yine %1 ilerledi. Hesap tam yeni sayılmaz seçkini yeni aldım sadece. Acaba haftalık XP kazanmayı mı doldurdum.
Haftalık XP kazanmayı doldurmuşsundur, eğer maç sonundaki barda haftalık bonus vermiyorsa veya az veriyorsa doldurmuşsun veya doldurmaya yakınsın demektir. Fakat bugün sıfırlandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…