Detaylar
Kim cevapladı?Tam olarak anlamadım. Hangısı doğru? Saat gerekıyor mu, gerekmıyor mu?
Gerekiyor olabilir ancak 500 saat değil 100 saat vs olabilir. 0 hesapla hiç denemedim hocam. Seçkin olan hesaplar çoğunlukla zaten 100-200 saat oynamış oluyorlar. FACEIT Desteğe sorabilirsiniz varsa.
Son düzenleyen: Moderatör:
Drivefast
Uzman
Gerekiyor olabilir ancak 500 saat değil 100 saat vs olabilir 0 hesapla hiç denemedim hocam seçkin olan hesaplar çoğunlukla zaten 100-200 saat oynamış oluyorlar. FACEIT desteğe sorabilirsiniz varsa.
Teşekkür ederim.
Dediğim gibi saat konusunda yanlışım olabilir kusura bakmayın. Bir yerde öyle görmüştüm oradan aklımda kalmış, siz yine de bir araştırma yapın hocam. Son söz olarak gerçekten FACEIT oynayın ve deneyin. Arkadaşlarınıza da önerin.
Drivefast
Uzman
Dediğim gibi saat konusunda yanlışım olabilir kusura bakmayın. Bir yerde öyle görmüştüm oradan aklımda kalmış, siz yine de bir araştırma yapın hocam. Son söz olarak gerçekten FACEIT oynayın ve deneyin. Arkadaşlarınıza da önerin.
Teşekkür ederim hocam bir şey soracaktım seçkin de sadece haftalık drop mu düşüyor yoksa her level atladığımız zaman kasa veya herhangi bir şey geliyor mu bir arkadaşım öyle demişti de.
Haftalık drop oluyor.Teşekkür ederim hocam bir şey soracaktım seçkin de sadece haftalık drop mu düşüyor yoksa her level atladığımız zaman kasa veya herhangi bir şey geliyor mu bir arkadaşım öyle demişti de.