CS 2'ye yeni güncelleme geldi

Bu sözleşmeyi okursanız hocam FMPONE bu içeriği atölyeye yüklediği için Valve istediği gibi mapi kullanıcılara oynatabilir map atölyeden silinse bile. 1 kuruş para ödemek zorunda bile değil yasal olarakta ama ödüyorlar tabii.

Benim bildiğim kadarıyla ve görüştüğüm harita yapımcılarından aldığım bilgiye göre resmi harita ve turnuva havuzuna eklemeleri için Valve'ın haritanın haklarını satın alması gerekiyormuş.

Yok hocam sözleşmenin belirli kısımlarında yazıyor bu durum Valve'ın haritada bazı değişiklikler yapma hakkı bile var para vermeden. Train geldiğinde nasıl Premier'den map kaldırmak zorunda kaldılarsa bunda da aynı durum olacağı için gecikiyor olabilir aynı zamanda Cache hala geliştirilme aşamasında.

XP sistemi dropları arttıracak, kasa girişi de artacak.
Tüm yatırımları bozmaya mı çalışıyorlar anlamadım ki?

Merhabalar ben bu güncellemeden önce steamda yukardan oynaya bastığımda ölüm maçını seçip dust2yi seçtiğimde oynayabiliyodum ama şimdi ölüm maçında dust2 yok nasıl oynayabilirim yardımcı olacak birisi var mı

İmha Grubu Alfa'yı seçerek oynayabilirsiniz (tabii eğer denk gelirse).

dust2yi seçip ölüm maçı oynayabileceğim bir ayar yokmu güncelleme gelmeden önce sürekli dust2de oynuyodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…