R Ranton Kouga Ziyaretçi 26 Haziran 2025 #1 CS editlerinde vardı. Mic Mic Mic Mic diyordu hızlı hızlı art arda sonra ise bir şey diyordu. Aklıma gelenler bunlar. Sonrası ise müzikti. Kusura bakmayın Mic var mış. Aklıma sonradan geliyorda. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2025
CS editlerinde vardı. Mic Mic Mic Mic diyordu hızlı hızlı art arda sonra ise bir şey diyordu. Aklıma gelenler bunlar. Sonrası ise müzikti. Kusura bakmayın Mic var mış. Aklıma sonradan geliyorda.
EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 26 Haziran 2025 #2 Benim bulabildiğim Sequencia Love Funk hocam. Yavaşlatılmış versiyonları falan da var. Artı 0 Eksi
KS KS R Ranton Kouga Ziyaretçi 26 Haziran 2025 #3 EsatKa dedi: Benim bulabildiğim Sequencia Love Funk hocam. Yavaşlatılmış versiyonları falan da var. Genişletmek için tıkla... Alakası yok hocam. Teşekkürler yine de. Artı 0 Eksi
EsatKa dedi: Benim bulabildiğim Sequencia Love Funk hocam. Yavaşlatılmış versiyonları falan da var. Genişletmek için tıkla... Alakası yok hocam. Teşekkürler yine de.
YES Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 269 Çözümler 29 Beğeniler 230 26 Haziran 2025 #4 Büyük ihtimalle bu değil fakat istemsizce aklıma bu müziği getirdi: Bu da baştaki ses tututu gibi geldiği için atayım: Artı 0 Eksi
Büyük ihtimalle bu değil fakat istemsizce aklıma bu müziği getirdi: Bu da baştaki ses tututu gibi geldiği için atayım:
KS KS R Ranton Kouga Ziyaretçi 26 Haziran 2025 #5 YES dedi: Büyük ihtimalle bu değil fakat istemsizce aklıma bu müziği getirdi: Bu da baştaki ses tututu gibi geldiği için atayım: Genişletmek için tıkla... Mic Mic Mic olacak. Biraz kendimi zorladım da. EsatKa dedi: Benim bulabildiğim sequencia love funk hocam. Yavaşlatılmış versiyonları falan da var. Genişletmek için tıkla... Hocam Mic Mic Mic diyormuş. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
YES dedi: Büyük ihtimalle bu değil fakat istemsizce aklıma bu müziği getirdi: Bu da baştaki ses tututu gibi geldiği için atayım: Genişletmek için tıkla... Mic Mic Mic olacak. Biraz kendimi zorladım da. EsatKa dedi: Benim bulabildiğim sequencia love funk hocam. Yavaşlatılmış versiyonları falan da var. Genişletmek için tıkla... Hocam Mic Mic Mic diyormuş.
Aeronight Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.747 Makaleler 61 Çözümler 26 Beğeniler 2.278 Yer Noxus 26 Haziran 2025 #6 1.50'ye gel. Artı 0 Eksi Çözüm