Son günlerde tekrardan envanterimi kurmaya başladım ancak bu skins monkey, skin land ve tradeit başta olmak üzere bir sürü site var. CS Float alıştığımız gibi olduğu için devam edeceğimdir ama diğer sitelere girmek mantıklı mı? Alacağım başlıca skinler FT periyodunda olacak muhtemelen bıçak hariç. Aklımdakiler de miras, çene kıran, lotus gibi. Likidite açısından çok iyi olmasa da hızlı satılabiliyor mu skinler?
Son günlerde tekrardan envanterimi kurmaya başladım ancak bu skins monkey, skin land ve tradeit başta olmak üzere bir sürü site var. CS float alıştığımız gibi olduğu için devam edeceğimdir ama diğer sitelere girmek mantıklı mı? Alacağım başlıca skinler FT periyordunda olacak muhtemelen bıçak hariç. Aklımdakiler de miras, çene kıran, lotus gibi. Likidite açısından çok iyi olmasa da hızlı satılabiliyor mu skinler?
Bu siteleri takip ettiğim birkaç kanalda gördüm, hızlı satıldığından bahsediyordu skin landde. Elimdeki slate gibi görece ucuz ama üstündeki stickerlarından fiyatı yükselse de pek hızlı satılacağını düşünmüyorum.
Bu siteleri takip ettiğim birkaç kanalda gördüm, hızlı satıldığından bahsediyordu skin landde. Elimdeki slate gibi görece ucuz ama üstündeki stickerlarından fiyatı yükselse de pek hızlı satılacağını düşünmüyorum.
Açık söyleyeyim şu an elimdeki MW Slate'i 14.5 dolardan aldım Steam'de, CSFloat'ta şu an 13 dolara koysam 2 dakikada gider. Slate acayip likit. Craftları çok ilgi çekici zaten.
Hızlı satılıyor zaten, piyasanın tamamı csfloat bazlı gidiyor artık.
Açık söyleyeyim şu an elimdeki MW Slate'i 14.5 dolardan aldım Steam'de, Csfloat'ta şu an 13 dolara koysam 2 dakikada gider. Slate acayip likit. Craftları çok ilgi çekici zaten.
Anladım teşekkürler. 73 liraya isim etiketi ile aldığım yaklaşık 2yıl önce de Paris holo ile kapladım skini .umarım 10'dan aşağı gitmez.
Biraz konu dışı olacak ama bu 50dolar bandında almak istediğim skinlerde durumlar nasıl hocam sizce almaya değer mi ak için miras, redline veya Frontside Misty.
Anladım teşekkürler. 73 liraya isim etiketi ile aldığım yaklaşık 2yıl önce de Paris holo ile kapladım skini .umarım 10'dan aşağı gitmez.
Biraz konu dışı olacak ama bu 50dolar bandında almak istediğim skinlerde durumlar nasıl hocam sizce almaya değer mi ak için miras, redline veya Frontside Misty.