Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.951 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.267 Bugün 12:46 #1 Merhaba arkadaşlar, CSFloat'ta itemlerimi sattım, bakiyemi çekeceğim fakat İngilizce karakter kullan diyor. Sorun şu ki, bankada kayıtlı ismim ve soy ismim İngilizce karakter değil. Nasıl oluyor bu?
Merhaba arkadaşlar, CSFloat'ta itemlerimi sattım, bakiyemi çekeceğim fakat İngilizce karakter kullan diyor. Sorun şu ki, bankada kayıtlı ismim ve soy ismim İngilizce karakter değil. Nasıl oluyor bu?
H hyuga Başarılı Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 4 Beğeniler 3 Bugün 13:02 #2 Sen bir dene yani ş yerine s, ğ yerine g gibi.
KS KS Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.951 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.267 54 dakika önce #3 hyuga dedi: Sen bir dene yani. Ş yerine S, ğ yerine g gibi. Genişletmek için tıkla... Bakiye yatmazsa düzgün sorumlu biri bulamıyorum, ondan.
hyuga dedi: Sen bir dene yani. Ş yerine S, ğ yerine g gibi. Genişletmek için tıkla... Bakiye yatmazsa düzgün sorumlu biri bulamıyorum, ondan.