TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.728 Çözümler 25 Beğeniler 2.096 Yer İsrail 11 Ocak 2025 #1 CS: Source skin modu var mı?
Black Plague Uzman Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 923 Makaleler 11 Çözümler 3 Beğeniler 687 Yer Inside of Time 11 Ocak 2025 #2 TırcıDerler dedi: CS: Source skin modu var mı? Genişletmek için tıkla... Gamebanana gibi sitelerde skinli silah modelleri mevcut.
TırcıDerler dedi: CS: Source skin modu var mı? Genişletmek için tıkla... Gamebanana gibi sitelerde skinli silah modelleri mevcut.
KS KS TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.728 Çözümler 25 Beğeniler 2.096 Yer İsrail 11 Ocak 2025 #3 Black Plague dedi: Gamebanana gibi sitelerde skinli silah modelleri mevcut. Genişletmek için tıkla... Ban yemem değil mi?
Black Plague dedi: Gamebanana gibi sitelerde skinli silah modelleri mevcut. Genişletmek için tıkla... Ban yemem değil mi?
Negative Sir Uzman Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 501 Makaleler 1 Beğeniler 397 Yer Birleşik Krallık 11 Ocak 2025 #4 TırcıDerler dedi: Ban yemem değil mi? Genişletmek için tıkla... Bazı sunucularda skinli silahlar ve bıçaklar mevcut. Ama VAC korumalı sunucularda skinchanger kullanırsan ban yersin. Bu mesajı gamebanana için yazmadım. Negative Sir dedi: Bazı sunucularda skinli silahlar ve bıçaklar mevcut. Ama VAC korumalı sunucularda skinchanger kullanırsan ban yersin. Genişletmek için tıkla...
TırcıDerler dedi: Ban yemem değil mi? Genişletmek için tıkla... Bazı sunucularda skinli silahlar ve bıçaklar mevcut. Ama VAC korumalı sunucularda skinchanger kullanırsan ban yersin. Bu mesajı gamebanana için yazmadım. Negative Sir dedi: Bazı sunucularda skinli silahlar ve bıçaklar mevcut. Ama VAC korumalı sunucularda skinchanger kullanırsan ban yersin. Genişletmek için tıkla...
KS KS TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.728 Çözümler 25 Beğeniler 2.096 Yer İsrail 11 Ocak 2025 #5 Negative Sir dedi: Bazı sunucularda skinli silahlar ve bıçaklar mevcut. Ama VAC korumalı sunucularda skinchanger kullanırsan ban yersin. Bu mesajı gamebanana için yazmadım. Genişletmek için tıkla... Ben direk o zaman game banana'dan modluyacağım. CoD:MW22 STB 556 - AUG A3 [Counter-Strike: Source] [Mods] Bunu kurdum online servere girsem ban yermiyim sonuçta modlu bir silah. Son düzenleme: 11 Ocak 2025
Negative Sir dedi: Bazı sunucularda skinli silahlar ve bıçaklar mevcut. Ama VAC korumalı sunucularda skinchanger kullanırsan ban yersin. Bu mesajı gamebanana için yazmadım. Genişletmek için tıkla... Ben direk o zaman game banana'dan modluyacağım. CoD:MW22 STB 556 - AUG A3 [Counter-Strike: Source] [Mods] Bunu kurdum online servere girsem ban yermiyim sonuçta modlu bir silah.
Black Plague Uzman Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 923 Makaleler 11 Çözümler 3 Beğeniler 687 Yer Inside of Time 11 Ocak 2025 #6 TırcıDerler dedi: Ben direk o zaman Game Banana'dan modluyacağım. CoD:MW22 STB 556 - AUG A3 [Counter-Strike: Source] [Mods] Bunu kurdum online servere girsem ban yer miyim sonuçta modlu bir silah. Genişletmek için tıkla... Serverden servere değişir bence yemezsin.
TırcıDerler dedi: Ben direk o zaman Game Banana'dan modluyacağım. CoD:MW22 STB 556 - AUG A3 [Counter-Strike: Source] [Mods] Bunu kurdum online servere girsem ban yer miyim sonuçta modlu bir silah. Genişletmek için tıkla... Serverden servere değişir bence yemezsin.
KS KS TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.728 Çözümler 25 Beğeniler 2.096 Yer İsrail 11 Ocak 2025 #7 Black Plague dedi: Serverden servere değişir bence yemezsin. Genişletmek için tıkla... Oynadım yemedim. Çok güzel ya.
Black Plague dedi: Serverden servere değişir bence yemezsin. Genişletmek için tıkla... Oynadım yemedim. Çok güzel ya.