Erayy

Uzman
Merhaba. Az önce bir şey öğrendim: CS2'de aynı koleksiyondan düşük float ve ucuza skin alıp kontrat ile bunun üzerinden kar yapabiliyormuşuz. Bugün 30-40 kere yapsam güzel bir kar elde etsem nasıl kendi bankama bu parayı çekebilirim? ByNoGame gibi bir yerde satsam çok fazla komisyon mu alırlar?

Merhaba. Az önce bir şey öğrendim: CS2'de aynı koleksiyondan düşük float ve ucuza skin alıp kontrat ile bunun üzerinden kar yapabiliyormuşuz. Bugün 30-40 kere yapsam güzel bir kar elde etsem nasıl kendi bankama bu parayı çekebilirim? ByNoGame gibi bir yerde satsam çok fazla komisyon mu alırlar?
BNG vs. acayip komisyon alıyor. Güvenilir alım-satım yapan kişilerle satış yapabilirsin. Uzun süredir bu piyasada olan birisi olarak 4-5 kişi dışında doğru dürüst bakiye alımı vs. yapmayı bıraktım veya çok fazla referansım olduğu için 'İlk sen' diyebiliyorum.
Yerinde olsam Egecan Kırtaş/Levia/Elseen gibi kişilerin sunucularındaki çok fazla alım yapan kişilerle alım-satım yapabilirsin. Zaten girdiğinde kimin referansının fazla olduğunu hemen fark edersin.