İyi akşamlar, uzun zamandır çalıştığım için oyuna girmedim. Oyuna 1 GB'ye yakın güncelleme gelmiş bu sürede. Daha yeni güncelleyip gireyim dedim, aşağıda ekte bıraktığım şekilde oluyor. Yardımcı olacak var mı acaba?
İyi akşamlar, uzun zamandır çalıştığım için oyuna girmedim. Oyuna 1 GB'ye yakın güncelleme gelmiş bu sürede. Daha yeni güncelleyip gireyim dedim, aşağıda ekte bıraktığım şekilde oluyor. Yardımcı olacak var mı acaba?
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Şimdi siz bu şekilde konu belirtince ben de yaşadığım sorunu anlatayım mavi ekran değil de özellikle %1 fps de inanılmaz dalgalanmalar gördüm kaldı ki forza horizon 6, cyberpunk 2077, alanwake 2 , black myth bunlarda max grafik ray traycin path traycing ne varsa açmama rağmen hiç bir sorun yok ve kaldı ki o güncellemeyi yapmadan öncede hiç bir sorunum yoktu cs 2 de. Birde ekran kartı driver konusuda çözüm alamazsanız eğer sisteminiz CO ve bellek zamanlamalarını da gözden geçirim derim. Özellikle CPU için çümkü oyun işlemci bağımlısı.
Şimdi siz bu şekilde konu belirtince ben de yaşadığım sorunu anlatayım mavi ekran değil de özellikle %1 FPS de inanılmaz dalgalanmalar gördüm kaldı ki Forza Horizon 6, Cyberpunk 2077, Alan Wake 2, Black myth bunlarda Max grafik ray traycin path traycing ne varsa açmama rağmen hiçbir sorun yok ve kaldı ki o güncellemeyi yapmadan öncede hiçbir sorunum yoktu CS 2 de. Bir de ekran kartı driver konusuda çözüm alamazsanız eğer sisteminiz co ve bellek zamanlamalarını da gözden geçirim derim. Özellikle CPU için çünkü oyun işlemci bağımlısı.