CS2 akıcı hissettirmiyor

Kule tipi, kule tipi diye haykıranlar ve AIO karşıtları tabii negatif yönlerini söylemez. Kapalı kutu gibi düşünürsen bu tarz işlere ciddi zararı var...
Bir bana denk gelmiyor şu kampanyalar. Yoksa ben AIO istiyordum, o dönem denk gelmedi.

Oyun bozuk bence. Bende V-Sync açık olmadığı sürece asla akıcı olmuyor oyun bende FPS daha yüksekte olsa 200FPS gibi hissettirmiyor. V-Sync açık denediniz mi?
Akıcılığı çözüyor olabilir belki de ama rekabetçi oyunda V-sync açmak ne kadar mantıklı bilmiyorum.

BIOS güncel sayılır. Son sürüm değil ama.

Akıcılığı çözüyor olabilir belki de ama rekabetçi oyunda V-Sync açmak ne kadar mantıklı bilmiyorum.

Valla sadece CS de mecbur açmak zorunda kalıyorum oyun oynanacak gibi olmuyor sanki 100FPS alıyormuşum gibi takılıyor

BIOS güncel sayılır. Son sürüm değil ama.

Unvdervolt da yapılmalı işlemciye. FCLK da ayarlanırsa geçikme iyice düşer.

Vallahi sadece CS de mecbur açmak zorunda kalıyorum oyun oynanacak gibi olmuyor sanki 100FPS alıyormuşum gibi takılıyor

Ben rekabet işini bıraktım açıyorum, BF6 falan daha akıcı oluyor. Özellikle hikayeli oyunlar da etkisi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…