W wayne Gelişen Katılım 21 Haziran 2025 Mesajlar 3 Beğeniler 0 22 Haziran 2025 #1 Merhaba, rank 28k lobide 5'i aradık arkadaşlarla ve oyuna girdik adam hileymiş 14 gün VAC live takıldık onun yüzünden. Sağ üstte maç derecem yazıyor, en yüksek 28k'ya ulaştınız diye. Fakat profilimin gözüktüğü yerde derecem yazmıyor. “Seçkin madalyası” alabilecek miyim?
Merhaba, rank 28k lobide 5'i aradık arkadaşlarla ve oyuna girdik adam hileymiş 14 gün VAC live takıldık onun yüzünden. Sağ üstte maç derecem yazıyor, en yüksek 28k'ya ulaştınız diye. Fakat profilimin gözüktüğü yerde derecem yazmıyor. “Seçkin madalyası” alabilecek miyim?
Art The Clown Üstün Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 1.086 Çözümler 10 Beğeniler 540 22 Haziran 2025 #2 Hile olan maçlar direk iptal oluyor yani o maçtan kazandığın hiç bir ödül verilmiyor.
8 8797 Uzman Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 96 Makaleler 1 Beğeniler 54 22 Haziran 2025 #3 O adamla girdiğiniz tüm maçlar iptal edilecek ve kazandıgınız puanlar maçlar yokmuş gibi sayılacak. 2. olarak bir süre sıkıntılı oyuncular ile eşleşeceksiniz Allah yardımcınız olsun şimdiden. Tanımadıgım kimse ile parti kurmuyorum ben.
O adamla girdiğiniz tüm maçlar iptal edilecek ve kazandıgınız puanlar maçlar yokmuş gibi sayılacak. 2. olarak bir süre sıkıntılı oyuncular ile eşleşeceksiniz Allah yardımcınız olsun şimdiden. Tanımadıgım kimse ile parti kurmuyorum ben.
KS KS W wayne Gelişen Katılım 21 Haziran 2025 Mesajlar 3 Beğeniler 0 22 Haziran 2025 #4 8797 dedi: O adamla girdiğiniz tüm maçlar iptal edilecek ve kazandıgınız puanlar maçlar yokmuş gibi sayılacak. 2. olarak bir süre sıkıntılı oyuncular ile eşleşeceksiniz Allah yardımcınız olsun şimdiden. Tanımadıgım kimse ile parti kurmuyorum ben. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 Mac girdik sadece bilmiyorduk hile olduğunu şimdi en yüksek cs derecem gözüküyor ben rozeti alabilecek miyim alamayacak mıyım? Dosya Ekleri IMG_7790.webp 886 KB · Görüntüleme: 69
8797 dedi: O adamla girdiğiniz tüm maçlar iptal edilecek ve kazandıgınız puanlar maçlar yokmuş gibi sayılacak. 2. olarak bir süre sıkıntılı oyuncular ile eşleşeceksiniz Allah yardımcınız olsun şimdiden. Tanımadıgım kimse ile parti kurmuyorum ben. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 Mac girdik sadece bilmiyorduk hile olduğunu şimdi en yüksek cs derecem gözüküyor ben rozeti alabilecek miyim alamayacak mıyım?
Tearz Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 404 Çözümler 2 Beğeniler 304 22 Haziran 2025 #5 wayne dedi: Merhaba, rank 28k lobide 5'i aradık arkadaşlarla ve oyuna girdik adam hileymiş 14 gün VAC live takıldık onun yüzünden. Sağ üstte maç derecem yazıyor, en yüksek 28k'ya ulaştınız diye. Fakat profilimin gözüktüğü yerde derecem yazmıyor. “Seçkin madalyası” alabilecek miyim? Genişletmek için tıkla... Sezon bittiğinde derecenizin aktif olmasını istiyor. Ana sayfada profilinizde rank görünmemesinden dolayı vermeyebilir.
wayne dedi: Merhaba, rank 28k lobide 5'i aradık arkadaşlarla ve oyuna girdik adam hileymiş 14 gün VAC live takıldık onun yüzünden. Sağ üstte maç derecem yazıyor, en yüksek 28k'ya ulaştınız diye. Fakat profilimin gözüktüğü yerde derecem yazmıyor. “Seçkin madalyası” alabilecek miyim? Genişletmek için tıkla... Sezon bittiğinde derecenizin aktif olmasını istiyor. Ana sayfada profilinizde rank görünmemesinden dolayı vermeyebilir.