CS2 başarımlar ne zaman gelecek?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4075
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 739
  • Etiketler Etiketler
    cs2
Başarımdan önce arkadaşların dedikleri gibi bir ton sorunu çözmeleri gerekli ve ek olarak halen oyun performans olarak kötü her gelen güncelleme ile beraber optimizasyonu daha da kötü oluyor.

D2 derken Dust 2'den mi bahsediyorsunuz hocam. Neden çıkarılmasını istiyorsunuz? Oyuncuların büyük çoğunluğunun orada oynayıp diğer maplerde ranked oyun bulmak çok uzun sürdüğü için mi? Bence dust 2 kaldırılır ise çoğu oyuncu oynamayı bırakır.

@4075 D2 kaldirilmasin tabii ki. Seckine ekleneli birkaç gün oldu, önceden seçkin modunda değildi.
Zaten tüm Türk oyuncular Dust2 oynuyor, seçkin modunda farklı haritalara giriyorduk; şimdi seçkine eklendi, herkes D2 seçtiği için yine farklı map oynayamıyoruz.
D2'ye normalce girmek varken sırf seckine Türk oyuncu gelsin diye bu yapılanın anlamı yok.

Ben Türk serveri gelse bile Türkiye sunucusunda oynamam. Bütün Türkler çok küfür ediyor. Çok toksik insanlara denk geliyorum. Bir ara tamamı Türk bir rekabetçi oyuna denk geldim. Takımı taşımama rağmen ayrıca takımı kazandırıyorken 1 kez hata yaptım anneme babama küfür etmişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…