Format attığımdan dolayı D: sürücümde CS2'yi saklamıştım. Format sonrası Steam indirdiğimde CS2 dosyalarını doğrulayamıyorum. Doğrulama yaparken görseldeki gibi yazıyla karşılaşıyorum.
Steam hem C: sürücümde hem D: sürücümde olduğu için yapamıyormuşum.. D: sürücümden Steam'i açınca güncelleme yapmaya başladı CS2. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Format attığımdan dolayı D: sürücümde CS2'yi saklamıştım. Format sonrası Steam indirdiğimde CS2 dosyalarını doğrulayamıyorum. Doğrulama yaparken görseldeki gibi yazıyla karşılaşıyorum.
Format attığımdan dolayı D: Sürücümde CS2'yi saklamıştım. Format sonrası Steam indirdiğimde CS2 dosyalarını doğrulayamıyorum. Doğrulama yaparken görseldeki gibi yazıyla karşılaşıyorum.
Steam kütüphane klasörlerinin ayarlarından D: Sürücüsünü doğru şekilde eklediğinden emin ol.
CS2'nin kurulu olduğu klasörün tam yolunun Steam'in tanıdığı oyun klasörüyle örtüştüğünü kontrol et.
Eğer sorun devam ederse, CS2'yi Steam üzerinden tamamen kaldırıp yeniden indirmen en garanti çözüm olur.
Artı olarak format sonrası oyun dosyalarını başka sürücüde tutmak bazen doğrulama sorunlarına yol açabiliyor. CS2'nin kurulu olduğu D: Sürücüsündeki dosyalar Steam ile tam uyumlu olmayabilir ya da erişim izinlerinde sıkıntı olabilir.
Öncelikle Steam'i ve CS2'yi kapat, ardından D: Sürücüsündeki CS2 klasörünün tam erişim izinlerini kontrol et. Eğer izinlerde sorun yoksa, CS2'yi tamamen kaldırıp Steam üzerinden tekrar indirmeni öneririm.
Yer yok diye de olabilir. Ben bir ara ekran kartı sürücüsünü güncellemeye çalıştığımda yer yok diye güncelleyemiyordum açtım öyle hallettim belki de sende de benim yaşadığım durumun benzeri olmuştur bir de yer açıp dener misin?
Steam hem C: sürücümde hem D: sürücümde olduğu için yapamıyormuşum.. D: sürücümden Steam'i açınca güncelleme yapmaya başladı CS2. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.