Çözüldü CS2 dosya doğrulama sırasında hata veriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wenJa97
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 780
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wenJa97

Uzman
Format attığımdan dolayı D: sürücümde CS2'yi saklamıştım. Format sonrası Steam indirdiğimde CS2 dosyalarını doğrulayamıyorum. Doğrulama yaparken görseldeki gibi yazıyla karşılaşıyorum.

Eki Görüntüle 2539324

Steam kütüphane klasörlerinin ayarlarından D: Sürücüsünü doğru şekilde eklediğinden emin ol.
CS2'nin kurulu olduğu klasörün tam yolunun Steam'in tanıdığı oyun klasörüyle örtüştüğünü kontrol et.
Eğer sorun devam ederse, CS2'yi Steam üzerinden tamamen kaldırıp yeniden indirmen en garanti çözüm olur.
Artı olarak format sonrası oyun dosyalarını başka sürücüde tutmak bazen doğrulama sorunlarına yol açabiliyor. CS2'nin kurulu olduğu D: Sürücüsündeki dosyalar Steam ile tam uyumlu olmayabilir ya da erişim izinlerinde sıkıntı olabilir.
Öncelikle Steam'i ve CS2'yi kapat, ardından D: Sürücüsündeki CS2 klasörünün tam erişim izinlerini kontrol et. Eğer izinlerde sorun yoksa, CS2'yi tamamen kaldırıp Steam üzerinden tekrar indirmeni öneririm.

Yer yok diye de olabilir. Ben bir ara ekran kartı sürücüsünü güncellemeye çalıştığımda yer yok diye güncelleyemiyordum açtım öyle hallettim belki de sende de benim yaşadığım durumun benzeri olmuştur bir de yer açıp dener misin?

CS2'ye manuel bir şekilde buradan giriş yapabiliyorum fakat istemcinin güncellenmesini istiyor.

Sol üstten Steam > Ayarlar > Depolama'ya gidin. Sağ üstteki + simgesine tıklayıp CS2'nin bulunduğu sürücüyü ekleyin. Steam kütüphanenizde CS2'ye sağ tıklayıp Yükle'ye basın. Kurulum dizini olarak CS2'nin bulunduğu dizini seçin (örn. D:\SteamLibrary). Steam tarama yapacak ve "mevcut dosyalar bulundu" diyerek doğrulama yapacak. İndirme başlamadan durdurun, sağ tıklayıp Dosyaların bütünlüğünü doğrulayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…