CS2 eldiven önerisi

Kayraa

Başarılı
Merhaba, CS oynamaya sardım son zamanlarda. Eldiven almak istiyorum ama eldiven fiyatları belli, ucuz eldiven arıyorum. Şu an en ucuz bulabildiğim gözüme güzel gözüken '' kırık diş eldivenleri | gevşek çene '' var. Öneriniz var mı? Kullandığım skinler:
  • AK-47 buz kaplamalı / simsiyah.
  • USP-s cehenneme bilet / alp kamuflajı.
  • AWP atheris.
  • M4A1s karabasan.
  • Deagle sinirli.
Genel olarak mavi mor veya siyah envanter kullanıyorum. Saydığım skinlerden sıkılınca değiştiriyorum yine. Ucuz eldiven ve bu eldivene uygun ucuz bıçak öneriniz var mı? Ucuz dediğim genel olarak en ucuzları yani 100 dolar bandında. Teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben parmaksız eldiven sevmiyorum bu bütçede de hep onlar var, ben olsam Moto-Transport veya sürücü eldivenlerinden ucuz ve rengi hoşuma gidenlerden alırdım. Bütçe çok kısıtlı olduğu için çok az seçenek var zaten. Hoşuna gideni al.

bende bu var ve öneririm :
★ Driver Gloves | Overtake (Battle-Scarred)

Bıçak ve eldiven için toplam bütçen nedir?

100 Dolar'a hem eldiven, hem bıçak mı alacaktın?
O mümkün değil tabii ki, 100 dolar civarında eldiven arıyorum. Ona uygun ucuz bıçak önerisi varsa güzel olur diye yazdım ana amacım eldiven bulmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…