Çözüldü CS2 eşleştirme başarısız hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tolga69
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 920
  • Etiketler Etiketler
    cs2
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tolga69

Uzman
Arkadaşlar CS2'yi daha yeni indirdim. Normal bir şekilde oynamak istiyorum eşleştirmeden basit eğlence seçip başlatıyorum ancak eşleştirme başarısız hatası alıyorum bunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.

Yüklü dosyalar diye gözüküyor bende hocam. Şimdi doğrulayacağım.

Tamamı başarıyla doğrulandı diyor. Şimdi tekrar girip deneyeceğim.

Bir şey değişmedi maalesef yine aynı hata

İnternetin ile alakalı olabilir modemi yeniden başlatmayı dene. Bir de antivirüs programı kullanıyorsan onu kapat.

İnternetin ile alakalı olabilir modemi yeniden başlatmayı dene. Bir de antivirüs programı kullanıyorsan onu kapat.

Reset attım daha şimdi denedim olmadı. Kaspersky kullanıyorum ama bir deneyeyim.

Maalesef değişmedi yine aynı hata.

Reset attım daha şimdi denedim olmadı. Kaspersky kullanıyorum ama bir deneyeyim.

Maalesef değişmedi yine aynı hata.

Windows güvenlik duvarı CS2'yi engelliyor olabilir mi acaba onu bir kontrol et. Yine devam ediyorsa DNS ayarlarını değiştir en bilindik DNS Cloudflare(1.1.1.1 / 1.0.0.1) onu yapabilirsin, web sitesinde uygulamasıda mevcut 1.1.1.1 Cloudflare diye tarayıcında aratırsan bulursun.

CS2'yi silip tekrar yükleyeceğim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…