Xitana Uzman Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 214 Beğeniler 168 Yer Türkiye Cumhuriyeti 22 Ocak 2026 #1 Ekran görüntüsünü alalı bir süre oldu, resident sorunsuz indi ama CS2 hala aynı hatayı veriyor. Dosya doğruladım, modemi falan kapattım hiçbir işe yaramadı. Başka hesaptan da yapmayı denedim. Not olarak düşeyim, 8,4 GB'da durdu. Son düzenleme: 22 Ocak 2026
Ekran görüntüsünü alalı bir süre oldu, resident sorunsuz indi ama CS2 hala aynı hatayı veriyor. Dosya doğruladım, modemi falan kapattım hiçbir işe yaramadı. Başka hesaptan da yapmayı denedim. Not olarak düşeyim, 8,4 GB'da durdu.
Çözüm Lotus 22 Ocak 2026 Xitana dedi: İstanbul, İzmir, Ankara denedim hocam, ayrı olarak Rusya Almanya ve Romanya'da denedim. Değişiklik yok. Genişletmek için tıkla... Steam overload var şu an. Neredeyse tüm oyuncular güncelliyor özellikle de Çinliler. Aynı durumu yaşamaktayım.
Xitana dedi: İstanbul, İzmir, Ankara denedim hocam, ayrı olarak Rusya Almanya ve Romanya'da denedim. Değişiklik yok. Genişletmek için tıkla... Steam overload var şu an. Neredeyse tüm oyuncular güncelliyor özellikle de Çinliler. Aynı durumu yaşamaktayım.
4rchura Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 260 Çözümler 2 Beğeniler 189 22 Ocak 2026 #2 İndirme bölgenizi Steam ayarlarından değiştirmeyi dener misiniz bir hocam? Artı 0 Eksi
KS KS Xitana Uzman Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 214 Beğeniler 168 Yer Türkiye Cumhuriyeti 22 Ocak 2026 #3 4rchura dedi: İndirme bölgenizi Steam ayarlarından değiştirmeyi dener misiniz bir hocam? Genişletmek için tıkla... İstanbul, İzmir, Ankara denedim hocam, ayrı olarak Rusya Almanya ve Romanya'da denedim. Değişiklik yok. Artı 0 Eksi
4rchura dedi: İndirme bölgenizi Steam ayarlarından değiştirmeyi dener misiniz bir hocam? Genişletmek için tıkla... İstanbul, İzmir, Ankara denedim hocam, ayrı olarak Rusya Almanya ve Romanya'da denedim. Değişiklik yok.
Lotus Yetkin Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 604 Çözümler 7 Beğeniler 351 Yer Georgia Martvili 22 Ocak 2026 #4 Xitana dedi: İstanbul, İzmir, Ankara denedim hocam, ayrı olarak Rusya Almanya ve Romanya'da denedim. Değişiklik yok. Genişletmek için tıkla... Steam overload var şu an. Neredeyse tüm oyuncular güncelliyor özellikle de Çinliler. Aynı durumu yaşamaktayım. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2026 Artı 0 Eksi Çözüm
Xitana dedi: İstanbul, İzmir, Ankara denedim hocam, ayrı olarak Rusya Almanya ve Romanya'da denedim. Değişiklik yok. Genişletmek için tıkla... Steam overload var şu an. Neredeyse tüm oyuncular güncelliyor özellikle de Çinliler. Aynı durumu yaşamaktayım.
KS KS Xitana Uzman Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 214 Beğeniler 168 Yer Türkiye Cumhuriyeti 23 Ocak 2026 #5 Gece silip yükledim anca düzeldi. Artı 0 Eksi