CS2 için en iyi Windows 11 sürümü nedir?

elemeNtary

Uzman
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir Windows 10 Home kullanıyorum, memnunum da. Ama son topladığım sistemde de 1 yıldır yine bunu kullanmaktayım; sanki Windows 11 daha iyi performans verecek gibi hissediyorum.

Sadece CS2 ağırlıklı kullanıyorum bilgisayarı. Windows 11'e geçmek istiyorum ama hangi sürüm beni tatmin eder?

Stutter, FPS düşmesi vs. yaşamak istemiyorum. 24H2, LTSC vs. gibi sürümler gördüm, 25H2 sanırım önerilmiyor?

Sistemim:
  • B650
  • 9800X3D
  • 4060 Ti
  • 32 GB 6000 MHz RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben en yüksek performansı ve stabiliteyi 11 LTSC + Revi OS kullanarak aldım. Revi OS kısmı tercihine bağlı tabii, debloat etmek için farklı yöntemler de var.

Yani Windows 11 genel olarak kötü bir işletim sistemi. Oyunlar ve Steam olmasa açıp kullanmam bile. Sürekli kasma, donma, gereksiz servisler, gereksiz arka plan uygulamaları, RAM yiyen tonla işlem var. Bunları kişiselleştirmek de bayağı bir efor istiyor.

Windows 10, Windows 11'e göre çok daha stabil bir işletim sistemi. FPS olarak belki Windows 11 bir tık öndedir ama Windows 10 çok daha stabil bir işletim sistemi.

Biraz daha zaman ayırıp, farklı sürümler deneyip kendin de test etmen iyi olur.

9800X3D işlemci ve 32 GB RAM'iniz var, kurun düz Pro geçin. Kafa yormayın çok.

Ya genel olarak dayatmaları sevmiyorsanız Windows'unuzu kurarken Avrupa Birliği ülkelerinden birini seçerek kurarsanız, Edge falan kaldırabilirsiniz. Onun dışında LTSC falan bu sistem için gereksiz zaten. Belki N sürümleri de kullanılabilir.

Windows 11 Home.

Son düzenleme:
Koskoca Windows'un gaming diye bir sürüm çıkarmamasına ne demeli?

Windows 11 Home kullanmalısınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
O sistemle ne kullandığınız çok da fark etmiyor. Kurun Windows 11 Pro'yu geçin, çok da önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…