Detaylar
Kim cevapladı?10710
Uzman
Alamazsınız. Half-Life: Alyx yayınlanmadan önce Valve Index satın alan kullanıcılara bu müzik kiti verildi.
byderdo
Uzman
Steam destek artık verilmiyor dese bile hala alabilenler gözüküyor internette. Ama resmi yazıya göre alamıyorsunuz. Kesin bir durum yok ortalıkta yani.
Hocam ben de anlamadım, biri yapıyorum diyor, 50 dolar güvence ver diyorum, yanında "just don’t buy" yazıyor.
Ben de görüyorum alanlar var. Dün Meta Quest 2 ile 5.3 saat Half-Life: Alyx oynadım, yine de vermedi.
- Makaleler
- 8
İnternette gördüğüm kadarıyla Steam cihazını alıp, kiti ve broşu alıp iade edenler var. Bu kullanıcılar geldiğini söylüyor. Ancak dediğim gibi ortada kesin bir şey yok maalesef.Hocam ben de anlamadım, biri yapıyorum diyor, 50 dolar güvence ver diyorum, yanında "just don’t buy" yazıyor.
Ben de görüyorum alanlar var. Dün Meta Quest 2 ile 5.3 saat Half-Life: Alyx oynadım, yine de vermedi.
byderdo
Uzman
Bunu yapmak için Almanya VPN açıp Almanya cüzdan olarak seçtim. 300 euro ödeyip iade yapacaktım fakat tükenmişti hepsi.İnternette gördüğüm kadarıyla Steam cihazını alıp, kiti ve broşu alıp iade edenler var. Bu kullanıcılar geldiğini söylüyor. Ancak dediğim gibi ortada kesin bir şey yok maalesef.
Komple Half Life Alyx'i bitirmek mi gerekiyor?İnternette gördüğüm kadarıyla Steam cihazını alıp, kiti ve broşu alıp iade edenler var. Bu kullanıcılar geldiğini söylüyor. Ancak dediğim gibi ortada kesin bir şey yok maalesef.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 8
O konuda bilgim yok maalesef.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311