Ben güncellemeyi beğendim, onun yanı sıra bombayı çözerken son 10 saniye geri sayım ile kameranın oynaması, HUD'u CS:GO'ya benzetmeleri. Daha sayamayacağım birçok yeni özellik ile yayınlanan bu güncelleme hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben güncellemeyi beğendim, onun yanı sıra bombayı çözerken son 10 saniye geri sayım ile kameranın oynaması, HUD'u CS:GO'ya benzetmeleri. Daha sayamayacağım birçok yeni özellik ile yayınlanan bu güncelleme hakkında ne düşünüyorsunuz?
Güzel detaylar. Ancak hâlâ vaat ettiklerini yapabilmiş değiller. Duvar arkası vurmalar, hileciler, buglar, optimizasyon vs. Hâlâ birçok sorun var. Artık sistemden dolayı mı yoksa oyun mu sorunlu bilmiyorum ancak CS:GO'yu rahatlıkla açabilen bir bilgisayar şu anda CS 2'de 40 FPS'in üstüne çıkmıyor, hatta bazen oyun donuyor, çıkıp geri girmeden düzelmiyor.