Güzel detaylar. Ancak hâlâ vaat ettiklerini yapabilmiş değiller. Duvar arkası vurmalar, hileciler, buglar, optimizasyon vs. hâlâ birçok sorun var. Artık sistemden dolayı mı yoksa oyun mu sorunlu bilmiyorum ancak CS:GO'yu rahatlıkla açabilen bir bilgisayar şu anda CS 2'de 40 FPS'in üstüne çıkmıyor, hatta bazen oyun donuyor, çıkıp geri girmeden düzelmiyor.
Bu büyük güncelleme ile bu anlattıklarınız sorunları çözmeleri düzeltmeleri gerekirdi ama maalesef Valve halen kullanıcıları dikkate almaması üzücü. Anlattıklarınız sorunu iyi sistemler dahilinde orta düzey sistemlerde'de yaşıyor maalesef size özel bir durum değil. Fakat Valve'nin ne zaman bu sorunları düzelteceğini kestiremiyorum ve Valve'ye yakıştıramıyorum halen bu sorunları çözmezler ve vaatlerini yerine getirmezlerse Online kaybı yaşamaları an meselesi. Ayrıca silahi sol ve sağ'a alma kodunu getirmemeleri'de bunlardan biri.
Bu büyük güncelleme ile bu anlattıklarınız sorunları çözmeleri düzeltmeleri gerekirdi ama maalesef Valve halen kullanıcıları dikkate almaması üzücü. Anlattıklarınız sorunu iyi sistemler dahilinde orta düzey sistemlerde'de yaşıyor maalesef size özel bir durum değil. Fakat Valve'nin ne zaman bu sorunları düzelteceğini kestiremiyorum ve Valve'ye yakıştıramıyorum halen bu sorunları çözmezler ve vaatlerini yerine getirmezlerse Online kaybı yaşamaları an meselesi. Ayrıca silahi sol ve sağ'a alma kodunu getirmemeleri'de bunlardan biri.
Gelen 2 eski harita güzel olmuş ancak Assault, Cache, Canals, Cobblestone, Lake, Militia, Train, Tuscan eklenmeli.
Yoldaş haritalarında kıtlık mevcut. Kesinlikle Shorttrain, Shortcobble, Lake eklenmeli.
Tehlikeli Bölge tamamen elden geçirilecekti ama haber yok?
Belki yeni silahlar eklenebilir, tehlikeli bölge gibi buna da göz kırmpışlardı.
Sol el komutunu halen bekliyoruz. (En sevdiğim özelliklerden biriydi)
Performansta düşüş gözlemledim, yenilikler iyi fakat grafik ve işlemci performansını yoran gereksiz işlerden artık kaçınmaları gerekiyor, counter-strike'ı hilesiz akıcı oynamak tek derdimiz. Yeni kasa veya kamera açıları değil hilesiz ve optimize bir oyun istiyorum. Oldu her şeyi kısalım çamur gibi cs oynayalım. 4070 ile aldığım performanstan memnun değilim varın siz düşünün.