CS2 için yapılan dev yeni güncelleme!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 861
  • Etiketler Etiketler
    güncelleme
Hala hileler ve eşleştirmeyle ilgili bir şey yok

5 Silver girilen maçta karşıya 4S + 1 global gelmeye devam edecek
Evet bu büyük dev güncelleme'de hileler için bir anti yazılım beklerdim açıkçası bende. Olmaması üzücü.

Bu büyük güncelleme ile bu anlattıklarınız sorunları çözmeleri düzeltmeleri gerekirdi ama maalesef Valve halen kullanıcıları dikkate almaması üzücü. Anlattıklarınız sorunu iyi sistemler dahilinde orta düzey sistemlerde'de yaşıyor maalesef size özel bir durum değil. Fakat Valve'nin ne zaman bu sorunları düzelteceğini kestiremiyorum ve Valve'ye yakıştıramıyorum halen bu sorunları çözmezler ve vaatlerini yerine getirmezlerse Online kaybı yaşamaları an meselesi. Ayrıca silahi sol ve sağ'a alma kodunu getirmemeleri'de bunlardan biri.

Son düzenleme:

Evet yani oyun çıkalı aylar oldu, hâlâ şurada 2 tane kodu getiremediler. Umarım tıpkı CS:GO'da yaptıkları gibi oyunu sonradan adam ederler.

İfadeler: 995
Gelen 2 eski harita güzel olmuş ancak Assault, Cache, Canals, Cobblestone, Lake, Militia, Train, Tuscan eklenmeli.
Yoldaş haritalarında kıtlık mevcut. Kesinlikle Shorttrain, Shortcobble, Lake eklenmeli.
Tehlikeli Bölge tamamen elden geçirilecekti ama haber yok?
Belki yeni silahlar eklenebilir, tehlikeli bölge gibi buna da göz kırmpışlardı.
Sol el komutunu halen bekliyoruz. (En sevdiğim özelliklerden biriydi)

Hoş detaylar olmuş.

Performansta düşüş gözlemledim, yenilikler iyi fakat grafik ve işlemci performansını yoran gereksiz işlerden artık kaçınmaları gerekiyor, counter-strike'ı hilesiz akıcı oynamak tek derdimiz. Yeni kasa veya kamera açıları değil hilesiz ve optimize bir oyun istiyorum. Oldu her şeyi kısalım çamur gibi cs oynayalım. 4070 ile aldığım performanstan memnun değilim varın siz düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…