CS2 oynanır mı?

Acaba sizden iyi oynadıkları için size hile gibi geliyor olabilir mi? Çok fazla etken var bu durumda. Hz, ms, rank ve kas hafızası bunlardan birkaçı...

Maalesef çok belli oluyor bende yeni başlayan birisi değilim. Hemen anlaşılıyor adam bayağı bot gibi dönüyor. Mesela doğuyorum hemen anında arkasını dönüyor bayağı bot. Adamın dönmesi bile belli ediyor.

Adamlar yazmıyor sohbete ölüm maçı rekabetçi değil zaten.

Mermi gitmeme durumu 4:3 ile alakalı. 16:9'da çok daha nadir oluyor. Bundan dolayı bir çok E-Spor'cu 16:9'a geçti.

Ölüm maçında kickliyorlar direkt 2-3 One tap atınca. Toksiklik burada var mesela.

Ben öylesine giriyorum arada kickletiyorum ama artık ona bile uğraşmıyorum o kadar çok oluyor her maçta. Ama reportlarım hep.

Ben öylesine giriyorum arada kickletiyorum ama artık ona bile uğraşmıyorum o kadar çok oluyor her maçta. Ama reportlarım hep.
Hile olmadığım halde sırf iyi vuruyorum diye kendimin kicklenmesinden bahsediyorum hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…