Acaba sizden iyi oynadıkları için size hile gibi geliyor olabilir mi? Çok fazla etken var bu durumda. Hz, ms, rank ve kas hafızası bunlardan birkaçı...
Maalesef çok belli oluyor bende yeni başlayan birisi değilim. Hemen anlaşılıyor adam bayağı bot gibi dönüyor. Mesela doğuyorum hemen anında arkasını dönüyor bayağı bot. Adamın dönmesi bile belli ediyor.
Aynı fikirdeyim. Abartısız söylüyorum, karşı takımdan 3-5 fazla vurunca direkt chatte hile kapa gibi ifadeler dönmeye başlıyor. Bunu yaşamadığım maç yok. Rank yükseldikçe hileler biraz artmaya başlıyor evet ama abartılacak kadar, oynanmayacak kadar olduğunu düşünmüyorum.
RTX 3050, Ryzen 5 7640HS laptopumda 200-300 FPS arası oynuyorum. Herhangi bir sorunum yok oyunla ilgili.
2500 saatim vardı bıraktım 4 aydır girmiyorum, eski CS:GO kadar iyi bir oyun yapamadılar oyun motoru berbat optimizasyonu rezalet mermiler gitmiyor sprey kötü, hile çok yani iyi tarafı yok gibi bir şey, sürekli oyundan atması da cabası ben bıraktım istiyorsan oyna istemiyorsan bırak kendi kararın.
Hileden bol bir şey yok, ama bu kadar hileye rağmen hala eğlenceli, çok değişik insanlar geliyor takıma ve eğer amacınız rank kasmak değilse eğleniyorsunuz.