CS2 oynanır mı?

Hileden bol bir şey yok, ama bu kadar hileye rağmen hala eğlenceli, çok değişik insanlar geliyor takıma ve eğer amacınız rank kasmak değilse eğleniyorsunuz.
Ya şöyle, arada oynayacağım zaten, ama o arada da eğlencemi bozmasın yeter. Asıl oynadığım main oyun Hunt: Showdown 1896 benim.

Tek başına girilmez. Millet olarak demiyorum bizim Türklerde de çok ermenilik var. Son round oyundan atıyorlar. Onun için yabancılarla giriyorum. Hileyi bahsetmiyorum artık Rozetli rozetsiz bir çok hesap var ve yapılıyor.

Hem CS2 hem de Hunt Showdown benim de arada çerez niyetine oynadığım oyunlar. CS2'de kendi ekibin yoksa sinirlerine hakim olman ve bol sabır göstermen gerekecek.
Hunt Showdown oyununda da durum malum bildiğin gibi. Son zamanlarda ne hikmetse her ölüm kafadan oluyor. Türkiye'deki ping değerleri bazen saçmalıyor.
Uzun lafın kısası, karşına çıkacak olan saçmalıkları kafaya takmaman, gülüp geçmen gerekecek.

Bu hile muhabbeti tamamen kolpa. Ben CS2 çıktığından beri oynuyorum, seçkinde toplam 600 maçım var. Bu 600 maçın ancak 20–30’unda legit hile gelmiştir. Öyle abarttıkları gibi her maç hile gelmiyor; bu “hile var” diyenler ya ağlıyor ya da her önüne gelene hile diyor.

Bu arada seçkin 22K’yım, elom da yüksek.

Oynanır. Seçkinin varsa hile biraz daha az geliyor. Toksiklik olarak kötü olabiliyor o yüzden ekiple girmeni tavsiye ediyorum. Seçkinin varsa her hafta oynayarak drop alabiliyorsun kasa skin grafiti vb.

Rekabetçi girdim 3 gündür oynadım berbat hileler var. Takımıma da geldi Türk birisi wall hack var adamda kim nerede info veriyordu. Rezalet oynanır gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…