GhostRileyy

Uzman
Bir sürü site var, örnek olarak ByNoGame veya GameSatış gibi. Hangisinden almalıyım, sizce fark eder mi? Hesap çalınma durumu vesaire olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
CSfloat öneririm ben sürekli oradan alıp satıyorum. Fiyatlar bynogame'e göre daha düşük genel olarak. Hizmeti de güzel. Hesap çalınma durumu olmaz. Hesabın çalınması için iletişime geçtiğiniz kişinin size gönderdiği maili açmanız falan lazım. Bir kere başıma geldi benden bir linke girip oradan skinin bir şeyine bakmamı istedi alıcı. Girmiş bulundum hemen şifremi falan değiştirdim bir şey olmadı. Kısaca sitedeki işlemin dışına çıkmazsanız bir şey olmaz.

https://csgoskins.gg bu siteden hangi sitede en ucuz görebilirsin. Bu sitede gösterilen sitelerin hepsi az çok bilinen siteler ama en çok kullanılanlar olsun dersen csfloat, DMarket ve CS. Money'e öncelik verebilirsin.

Düzgün göstermiyor genelde bende.

Bir sürü site var, örnek olarak ByNoGame veya GameSatış gibi. Hangisinden almalıyım, sizce fark eder mi? Hesap çalınma durumu vesaire olur mu?
CSFloat en iyisi.

CSFloat tavsiyemdir. Aynı zamanda satışlarınızı da oradan yapabilirsiniz. Kendim birkaç ay önce yaklaşık olarak 20 bin liraya yakın para çekmiştim. Güvenilirdir.