Steam CS2 skinleri satılamıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ethem Efe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 131

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Seneler önceki hesabımı şans eseri maillerimi temizlerken buldum. Deli gibi nostalji yaşarken CS2 envanterimde 60 doları aşkın skin olduğunu fark ettim. Hesaba daha önce oyun satın almış olmama rağmen satış yapamıyorum. Tam olarak ne yapmam lazım? Hesaba Steam Guard bağlı.

Steam Guard'ı yeni bağladıysan satamazsın, hesabın son 1 yıldaki aktifliği yoksa alım satım yapamaz bir süre daha.

Steam Guard'ı yeni bağladıysan satamazsın, hesabın son 1 yıldaki aktifliği yoksa alım satım yapamaz bir süre daha.

3 ay falan oldu bağlayalı, guard 15 gün süresi. Hesaba 5 6 yıldır giriş yapılmadı aka ortalama 3 4 ay önce keşfettim hesabı zaten.

3 ay falan oldu bağlayalı, guard 15 gün süresi. Hesaba 5 6 yıldır giriş yapılmadı aka ortalama 3 4 ay önce keşfettim hesabı zaten.
O zaman son aktifliği az olduğu için yapamıyorsundur, para yatır hesaba. 3-5 bir şeyler alırsan düzelir muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…