CS2 Türk sunucusunda hayatımda yiyebileceğim en saçma banı yedim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 16055
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 111
  • Etiketler Etiketler
    cs2 türk
Makaleler
66

Hile banını, küfür banını falan geçin. Bugün sırf 1v1 atarken muhabbet ettiğim bir adama “E-spor takımlarının akademilerine katılsana” dediğim için ban yedim.

Adam gerçekten çok iyi oynuyordu, yaklaşık 9 bin saati vardı. Maç sırasında biraz muhabbet ettik ve konu e-spora geldi. Ben de kendisine: “Güzel oynuyorsun. E-spor takımlarının akademilerine katılsana. İstersen sana bir arkadaşımın sosyal medya hesabını verebilirim, kendisi EF Academy'de. Sana bu konuda yardımcı olabilir.” dedim.

Aradan 2 dakika geçti ve ban yedim.

Bu arada kafadan salladığım veya adamı kandırmaya çalıştığım bir şey de değildi. Gerçekten yardımcı olabileceğim biriydi. Çocuk bu şekilde ileride çok iyi bir e-sporcu olabilir diye düşündüm ve sadece bir öneride bulundum. Yaşı da gençmiş zaten. Yaşına göre çok iyi oynuyordu.

Sonuç: 1v1'de e-spor kariyeri önerdim, ban yedim.

Sonra niye Türk sunucularında oynanmıyor, niye Türk sunucuları bu kadar kötü... Adamlar hilecileri, memesensecileri banlamıyor, normal normal oyununu oynayıp muhabbet edenleri banlıyor.

Sunucu adı verseydin ya Türk topluluk sunucularından ne beklersin ki.

Bir ara boş vakitlerde sunuculara giriyordum. Admin vardı sen iyi oynuyorsun diye ban atmıştı yüzüme söyleyerek . O zamandan beri girmiyorum moralim bozulmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…