Bundan önceki Viewer Pass'lerde Egecan Kırtaş'ı takip ediyordum ama bu sefer jetonu elmas yapmak istiyorum.
Evet aslında kimi izlersem izleyeyim bronzda kaladabilir, altında yapabilirim. Sizce bu sezon kimi izlersem elmasa yaklaşma ihtimalim artar? Bu tarz içerikler üreten bildiğiniz bir kanal var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan önceki Viewer Pass'lerde Egecan Kırtaş'ı takip ediyordum ama bu sefer jetonu elmas yapmak istiyorum.
Evet aslında kimi izlersem izleyeyim bronzda kaladabilir, altında yapabilirim. Sizce bu sezon kimi izlersem elmasa yaklaşma ihtimalim artar? Bu tarz içerikler üreten bildiğiniz bir kanal var mı?
Merhabalar. Egecan Kırtaş'tan uzak durun. Austin'de kendisini izledim. Eğer yaptığı her şeyi aynen yapsaydım gümüş alırdım ancak altın almayı başardım. YouTube'a yazın ve bu konu hakkında içerik üreten insanların olduğunu göreceksiniz. Herkesin aynı sıralamaya koyduğu takımlar tamam ama farklılıklara da bireysel karar verin. Bir de videonun yorumunu okursanız anlaşılır kişinin tahmin tutturma oranı.

Merhaba. Egecan Kırtaş'tan uzak durun. Austin'de kendisini izledim. Eğer yaptığı her şeyi aynen yapsaydım gümüş alırdım ancak altın almayı başardım. YouTube'a yazın ve bu konu hakkında içerik üreten insanların olduğunu göreceksiniz. Herkesin aynı sıralamaya koyduğu takımlar tamam ama farklılıklara da bireysel karar verin. Bir de videonun yorumunu okursanız anlaşılır kişinin tahmin tutturma oranı.

Eskiden iyiydi hocam altın yaptığım oldu onun sayesinde bende zaten austinden sonra başka kanal arayışına geçtimde bulamadım işte.

Hocam bir kanal buldum ama emin değilim.
Bu kanalı biliyor musunuz https://www.youtube.com/@wyldcs

Austinde 8 görevi yapabilmiş altın yapmış.

Son düzenleme:
Eskiden iyiydi hocam altın yaptığım oldu onun sayesinde bende zaten austinden sonra başka kanal arayışına geçtimde bulamadım işte.

Hocam bir kanal buldum ama emin değilim.
Bu kanalı biliyor musunuz https://www.youtube.com/@wyldcs

Austinde 8 görevi yapabilmiş altın yapmış.

Evet ben de bu kanaldan bizzat faydalandım ancak söylediğim gibi tek bir kanala bağlı kalmanıza gerek yok austinde altın yapmış tüm kanalların videolarını izleyip öyle bir kararlaştırma yapabilirsiniz.