Merhaba arkadaşlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama bu oyun bozuk gibi. Normalde 144 FPS sabit oynadığım oyun son güncellemeler ile 144 ile başlıyorum 130, 120, 100, 80'e iniyor ve deli ediyor insanı. Bu sorunu nasıl çözeceğim? Ayarlarım ve sistemim böyle. Diğer oynadığım oyunlar da sorun yok, tek bu oyun böyle.
CS'de hudlarla ilgili bir performans problemi var. Canımızı, silahımızı mermimizi vs. gösteren hudların etrafına bir efekt koymuş Valve. Bu efekt yüzünden oyunda zaman geçtikçe FPS düşüşü oluyor. Sorununuz bununla ilgili de olabilir. Bu sorunun çözümü şu anlık yok, Valve düzeltecek.
CS2, işlemci kullanan bir oyun. 1600 x 900 demek senin işlemci can çekişiyor demektir. Oynadıkça işlemci ısınıyor ve darboğaz daha da artıyor muhtemelen. İşlemci soğutman ve sıcaklıkların nedir?
CS2, işlemci kullanan bir oyun. 1600 X 900 demek senin işlemci can çekişiyor demektir. Oynadıkça işlemci ısınıyor ve darboğaz daha da artıyor muhtemelen. İşlemci soğutman ve sıcaklıkların nedir?
Merhaba arkadaşlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama bu oyun bozuk gibi. Normalde 144 FPS sabit oynadığım oyun son güncellemeler ile 144 ile başlıyorum 130, 120, 100, 80'e iniyor ve deli ediyor insanı. Bu sorunu nasıl çözeceğim? Ayarlarım ve sistemim böyle. Diğer oynadığım oyunlar da sorun yok, tek bu oyun böyle.