CS2'de 20K FACEIT'te neye eşittir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LoxeR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 208
  • Etiketler Etiketler
    cs2 faceit

LoxeR 29

Yetkin
Yer
New York, United States
Hilelerden bıktım, her maç geliyorlar. Artık FACEIT geçme kararı aldım. Premier'de elom 20K, FACEIT'te kaç level olurum bu rankla?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben premier için fazla iyi olduğumdan emin olduğum için Faceit'e geçmiştim. 1 ayda 2000 eloyu aştım. Fakat her zaman TCL gibi Türklerin olduğu sunucularda oynadım.

Böylelikle hem hile az geliyor hem de seviyene daha uygun kişilerle oynuyorsun. Bence böylesi çok daha zevkli.

Hilelerden bıktım, her maç geliyorlar. Artık FACEIT geçme kararı aldım. Premier'de elom 20K, FACEIT'te kaç level olurum bu rankla?
Sadece premier e göre max level 7. Oyun şeklin Faceit oynadıkça gelişeceğini düşünürsek biraz daha yukarılara çıkılabilir, 8-9 gibi.

Hilelerden bıktım, her maç geliyorlar. Artık FACEIT geçme kararı aldım. Premier'de elom 20k, FACEIT'te kaç level olurum bu rankla?

Max 5 level'e denk. Ben 20-25k oyuncusuyum, şu an 6'ya çıktım. Eğer Türk ekiplerle girersen 5 level'i geçemezsin, bilgin olsun. Random gir, çok keyifli maçlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…