CS2'de 4.500 TL'ye Terörist ajanı önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GTR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 205
  • Etiketler Etiketler
    cs2
$100 harcamaya değmez. Dr. Romanov alıp geçsen bile yeterli.

$100 harcamaya değmez dr. Romanov alıp geçsen bile yeterli.

Yatırım amaçlı. Bu kadar yatırmışken durmuyorum artık. Bir de ajanlar çok değerleniyor yeni operasyon gelmediği için.

Yatırım amaçlı. Bu kadar yatırmışken durmuyorum artık. Bir de ajanlar çok değerleniyor yeni operasyon gelmediği için.

Yeni operasyon bence gelmeye yakın, skinleri yatırım için mantıklı değil bence.

İfadeler: GTR

Çok artacağını sanmam bende ava var 10 tane fiyatı Max $44 görüyor sonra 35e kadar düşüyor gönül ister 60 70i görsün ama pazar piyasasını çinliler ve skin siteleri mahvediyor.

Çok artacağını sanmam bende ava var 10 tane fiyatı Max $44 görüyor sonra 35e kadar düşüyor gönül ister 60 70i görsün ama pazar piyasasını çinliler ve skin siteleri mahvediyor.

Arkadaşım kuru kafa darryl almıştı 30 dolardan 2 katının fazlasına sattı bu hafta. Skin alıncaksa ByNoGame değil de csfloat tan alınırsa daha iyi olur ucuza geliyor.

Arkadaşım kuru kafa darryl almıştı 30 dolardan 2 katının fazlasına sattı bu hafta. Skin alıncaksa ByNoGame değil de csfloat daha ucuz olması lazım.
onları artması bana normal geliyor çünkü nadirler ava romanov gibi değiller

Dün csfloat üzerinden 4600 TL karşılında Sir Bloody Loudmouth Darryl aldım, öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…