NeonCircuit

Uzman
Merhaba. Ya ben maaşımın yarısıyla kasa açmayı düşünüyorum, şöyle 90-100 tane. Ama şu kasa işlerini anlamadım. Anahtar ayrı satılıyor sanırım? Kasayı aldığımızda gelmiyor. Bir de anahtarlar kasalardan neden pahalı?

En uygun hangi kasayı açmamı tavsiye edersiniz?

Merhaba. Ya ben maaşımın yarısıyla kasa açmayı düşünüyorum, şöyle 90-100 tane. Ama şu kasa işlerini anlamadım. Anahtar ayrı satılıyor sanırım? Kasayı aldığımızda gelmiyor. Bir de anahtarlar kasalardan neden pahalı?

Maaşının yarısını çöpe atacaksın yani anladım. Siteden oyna daha mantıklıdır. Oyundaki kasalardan.

Hayatımda 2-3 sene evvel yaptığım büyük yanlışlardan biriydi.

Açmanı önermem özellikle kendim için konuşursam bende 50 tane açayım ne olacak dedim kasa stokumda vardı 50 açtım yetmedi 100 daha açtım bir şey çıkmadı hırslandım derken 500 kasa açtım 4 kırmızı hariç hiçbir şey vermedi.

1000 dolardan fazla para harcanmış oldu ne için? Boş bir hırs ve bir şey çıkmaması için.

Geçen sene bu denemeyi yaptım. 191 tane kasa açtım. 191. kasada bıçak çıkartmama rağmen 250-300 dolara yakın zararım vardı. 1 gold 1 red geldi 191 kasada.
Benim arkadaşım farklı günlerde toplam 20 kasa açtı 2 bıçak çıkardı ilk kasalardan.
Siz yine de ben denemek istiyorum diyorsanız deneyebilirsiniz.
Tavsiyem şu: Açacaksınız o parayı daha önce hiç kazanmamış gözüyle davranarak risk yönetimi yapın.

Maaşının yarısını çöpe atacaksın yani anladım. Siteden oyna daha mantıklıdır. Oyundaki kasalardan.
Ya yok yatırmam olur biter de, ben hani belki kar da olurum diye. 15.000 yatırdıysam, belki bir kırmızı bir de nadir eşya çıkar diye düşünüyorum ama sanmıyorum ya evet. Çok video izledim çoğu kişiye çıkmıyor.

Açmanı önermem özellikle kendim için konuşursam bende 50 tane açayım ne olacak dedim kasa stokumda vardı 50 açtım yetmedi 100 daha açtım bir şey çıkmadı hırslandım derken 500 kasa açtım 4 kırmızı hariç hiçbir şey vermedi.

1000 dolardan fazla para harcanmış oldu ne için? Boş bir hırs ve bir şey çıkmaması için.
Çok geçmiş olsun ne diyeyim. Ben de sizin durumunuza düşmemek için beni de uyardığınız için ayrıca teşekkürler.

En mantıklısı ne biliyor musunuz, birkaç tane prime hesap almak, bunlarla her hafta drop düşürmek. Bence en mantıklısı bu.

Ya yok yatırmam olur biter de, ben hani belki kar da olurum diye. 15.000 yatırdıysam, belki bir kırmızı bir de nadir eşya çıkar diye düşünüyorum ama sanmıyorum ya evet. Çok video izledim çoğu kişiye çıkmıyor.

Çok geçmiş olsun ne diyeyim. Ben de sizin durumunuza düşmemek için beni de uyardığınız için ayrıca teşekkürler.

En mantıklısı ne biliyor musunuz, birkaç tane Prime hesap almak, bunlarla her hafta drop düşürmek. Bence en mantıklısı bu.

Kâr etmek için kasa açılmaz veya siteden de oynanmaz. Sen kumar için oynamak istiyorsun. Kazanç sağlamak istiyorsun çünkü. Bunun sonu hüsran haberin olsun. Eğer kazanç sağlayamazsan. Madem gerçekten bir miktar para yatırıcaksın. Bunu zevkine yatır. Ama onu da site ye yatır. CS2 kasa açma sitelerinden oyna. Ama oyundaki kasaları unut boş ver. Oradan bir şey çıkmaz.

Farm kasaları var mesela oyna onlardan. Ben zamanında çok çıkardım.