CS2'de bugün şahit olduğum şey inanılmazdı! (Exploit)

CS2 rezilliktir. Öyle ki dandik Valorant'ın anti cheati bile daha iyi bu VAC denen illetten. Maalesef organize olup değişiklik yaptıramıyoruz. Organize olmak istesek bir tanesi çıkıp yo ben memnunum diyor.

Dandik dediğin sistem hileyi algılamak için kernel düzeyinde çalışıyor senin işletim sisteminden önce. Dma kartlarını daha yeni engellediler . Kernel düzeyinde çalışan bir AC ile oyun içinde çalışan bir AC yi karşılaştırıyorsun.

XP Farm sunucuları var, genelde orada kasarım bir de rekabetçi görevi olursa giriyorum.

DM ile kurulan italy Boost'ları diyorsan onlara XP sınırlaması geldi artık kasmak eskisinden de zor.

Ya karşılaştırması normal, şimdi bi düşün, kaç tane oyun kernel seviyesinde anti cheat kullanıyor ki? 5 tane say desek sayamayız burda hiç birimiz, o bile hiç yoktan iyi demeye çalışmış.

İkiside dandik. İkiside doğru düzgün çalışmıyor. DMA kartları ne bilmiyorum. Tek bildiğim şey şu an ki anti cheatlerin çalışmadığı.

Gabe Newell "Source 2" diye masal anlatsın, adam oturduğu yerden sunucunun şalterini indiriyor.

CS2 rezilliktir. Öyle ki dandik Valorant'ın anti cheati bile daha iyi bu VAC denen illetten. Maalesef organize olup değişiklik yaptıramıyoruz. Organize olmak istesek bir tanesi çıkıp yo ben memnunum diyor.

Valve'nin politikası nedeniyle değişmesi imkânsız.

Sunucuya sahte veri yolluyorlar, böyle iptal ediyorlar; fakat 29 Temmuz tarihinde gelen güncelleme ile bu açığın önüne geçildi.

Wolfteam hilelerine benziyor. şaka maka şu arkadaşın iletişim adresi var mı, bir arkadaş soruyor.

Dandik dediğin sistem hileyi algılamak için kernel düzeyinde çalışıyor senin işletim sisteminden önce.

Ona bakarsan FACEIT'te kernel düzeyde AC ile çalışıyor.

Bu olayın videosunu bulan varsa buraya atabilir mi, merak ettim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…