CS2'de bugün şahit olduğum şey inanılmazdı! (Exploit)

Ama kernel AC tek başına hikaye kanka. Adam PCI-e slotuna 100 dolarlık dma kartı takıp hileyi yan bilgisayardan çalıştırıyor, senin ring 0 anti-cheat ruhu bile duymadan izliyor. FACEIT'in olayı Client'a kurduğun o yazılım değil, sunucu tarafındaki fog of war sistemi. Sen duvar arkasındaki adamı görecek açıya girmeden sunucu senin bilgisayara adamın konum verisini hiç göndermiyor. Yani hile RAM'i tarasa bile ortada okuyabileceği bir veri olmuyor.

Hani FACEIT'te belli ede ede oynayıp da ban yememe şansın yok zaten, orada adminler direkt ticket'lara bakıyor. maçları izliyor. Eskiden OW sistemi vardı, CS'de en azından Mevlana açanlar bir şekilde ban yiyordu. Şimdi bakıyorum da Mevlana açanlar 1 hafta bekleme süresi falan alıyor, onu da anlamış değilim.

Bir şeyler bilen birini görmek beni çok mutlu etti, ya o iş güzelde yine de yetersiz gibi bişiy. Fark ettiysen okuyacağı veri yok ama adama yaklaştığında dibinde falan yine de görebiliyor, yani tam anlamıyla engelleyemiyor ama yine de büyük engelleme. Sound ESP'yi nasıl engelleyecekler o zaman, ayak sesini ram tarıyor, nokta atışı söyler ama duran adamı göremezler. Hadi RAM okuma yazmayı geçtim, görsel yapay zeka YOLO ile aimbot yapıyorlar, onu nasıl yapıcaz be abi.

Bu arada bir şey daha ekleyeyim. Bugün arkadaşımın hesabını kasıyordum, Frankfurt sunucusunda rekabetçide oynarken ace attığım andan itibaren pingim çıkmaya başladı ama normal bir şekilde değil. Şöyle oluyor tam adamla karşılaşacağım zaman pingim 200'lere çıkıyor, adamı ping yüzünden göremiyordum. Ölünce ping seviyem normale dönüyor. Bende böyle bir olayla karşılaştım, hatta maçta AFK kalıp diğer modemimi taktım belki olmaz diye ancak devam etti. CS2 gerçekten çok ilginç bir hal aldı.

Sunucu veriyi istemciye göndermek zorunda olduğu sürece %100 engelleme diye bir şey teknik olarak imkansız zaten, kedi-fare oyunu bu. Bir de işin içerik tarafı var zaten. The cihan gibi tipler trollüyorum içerik çıkarıyorum ayağına alenen hile reklamı yapa yapa paranın içinden geçtiler. Hile yapımcıları bunlara özel undetected Build veriyor HWID Spoofer'la ban yeseler bile 10 saniyede yeni hesapla oyuna dönüyorlar. Anti-cheat yetersiz kaldıkça bu adamlar komisyondan ve sponsorluktan servet yaptı.

HWID spoofer'a CS'de gerek yok diye biliyorum. HWID ban yok çünkü yeni hesap, yeni IP'le temiz girerler. Zaten bir de o The Cihan dediğin çocuk *Zglobal reklamı yapıyor. *Zglobal'le rage oynasa anında ban yer. DT hile. Gidip 30-40 dolar aylık bayılması lazım kaliteli UD hileye.

Valve tam bir ne desem bilemiyorum.

Tertemiz hesapta bile hile geliyor. Hesaba para atıldıkça hile oranı da düşüyor. Hesabı açtım sıfırdan seçkin yapmak için o kadar maç yapmam lazım sürekli hileler geldi üstelik rank daha silver. Hesaba 10 dolar attım biraz rahatladı. Milletin statları görsen sanırsın çok iyi adam altıüstü şu an silver ama aims like ve duels like 35k. Hayırlı işler.

Bu zaten CS:GO'da vardı. bkz. dormancy/dormant.

eğer ki oyuncu 3 duvarın arkasında ise, veriyi kes.

Ancak CS2 oyuncuların map pozisyonları gibi gibi şeyleri de tutuyor. Bu yüzden hiç sorun olmadan radar hilesi, ve radar hilesine bağlı olarak bir ESP/Chams yapılabilir.

Arkadaşın spray atma hilesi ise muhtemelen inventory changer ama serverside gözükmemesi lazım. Nasıl yaptı bilmem, belki volvo sunucularını kandırmıştır.

Takım arkadaşı öldürmek konusunda gelirsek çok komik bir olay var. Steam serverlarına takım arkadaşlarını öldürdün paketini göndermiyorsun. Haliyle geri girebiliyorsun. Reconnect exploit olarak biliniyor bu. İstersen 20 round öldür, yine bir sorun yaşamazsın.

Kickleme durumunu bilmiyorum ancak belirli oyuncuları zorla oyundan düşürme var. Hatta ban yememek için eskiden CS:GO döneminde MM'de rage oynayıp son round server crasher ile oyunu çökertebiliyordun. Haliyle demo dosyası bozulduğundan overwatch'a falan da düşmüyordun.

Server crasherlar da var haliyle. Tık server gidiyor herkes havada asılı kalıyor falan.

İllaki pahalı olmasına gerek yok. 4 senedir undetected olan external hileler var taş gibi de çalışıyor internal kullanmazsın yani o derece. 2 aylığı 7 dolar, 1 aylığı 4 dolar. İsim vermeyeceğim ancak çok rahat bi arama ile bulursunuz.
Hesaba para atıldıkça hile oranının düşmesinin sebebi trust factorünüzün para ile doğru orantılı bir şekilde artması. 350 dolar ve üzeri para yatırılmış hesap KALICI olarak yeşil güven faktöründedir. İsterseniz 1000 tane rapor yiyin, sorun olmaz. Ancak yeşil güven faktörünün de kümeleri var, yüksek yeşil gibi gibi. Yüksek yeşil olanlar genelde 5k+ usd harcanmış oluyor. Bu güven faktöründe hile gelme olasılığı sıfıra yakın, tabii Çinli kullanıcılar var milyonluk envanterler ile spinbot açıyorlar hala

Baseden sıkarlardı öldüremezdin de. Şu an CS de öyle bir şey de var. Adama sıkıyorsun hitboxa hiçbir şekilde işlemiyor hasar almıyorlar.
Magic bullet exploit diyorsunuz ama o fixlendi. Şu anda unrestricted seeded triggerbot VEYA direkt nospread var.

Clientiniz oyundaki ilk 10 merminin spread değerlerini sizin clientinizde tutuyor. Haliyle bir hile yazılımı bu değerleri 0 0'a zorlayarak ip gibi giden mermi elde ediyorsunuz. E zaten aimbotunuz var, minimum hasar 101 olduğu anda ateş ediyor kafaya. Uça kaça vurabilirsiniz.

Seeded triggerbot ise şu şekilde çalışıyor :

Oyundaki merminiz spread yüzünden saniyede 64 defa yer değiştirir. Ve bu yer oyunda kazılıdır. Haliyle bir hile eğer ki bu spread değeri bir hitboxa değer ise ateş eder. Miss ihtimali vardır ancak çok az eğer düzgün ise. Bunu bütün oyun boyunca, her silah ile, kısıtlamasız şekilde yapabilirsiniz. Aynı şekilde "ProSpread" olarak da geçer bu özellik.

HWID spoofer gerekmiyor. Steam HWID almıyor, alsa bile ki galiba almaya başladılar, onun bypassları çıktı yeni yeni. Steam HWID checklemeden çalışıyor.

Alsa ne olur almasa ne olur. Her yer spoofer kaynıyor artık. Millet source code satıyor ucuza.

Bunun sebebini bilmiyorum. Ddos on peek taa 2018'den kalma bir exploit.

DDOS on peek örneği. Ha bu gerçek ddos değil kesinlikle. Tickbase shifting'den yararlanılıyor. CSGO'ya özel. Hileniz 16 tick'i kendisine çeker ve istediğiniz bir anda 16 tick'i geri bırakabilir. Haliyle kısa mesafeli ışınlanma, hızlı ateş etme, aniden silahı çekebilme gibi gibi şeyleri yapabilirsiniz.

Bu olay aynı zamanda lagcomp denilen sistemi bozarak (çünkü server bir anda 16 ticklik bir bilgiyi işleyemez.) diğer hilelerin sizi vurmasını zorlaştırır veya direkt iptal eder.

Son düzenleme:

Bunun aynısını ben söyledim bu forumda, dedim ki para attıkça artık güven faktörü yükseliyor. Eskiden övgü botu falan işe yarardı, artık o da yok. Moderatörler yanlış bilgiden uyarı verdi. Steam politikalarını atmışlar kaynak olarak da. Hani orada yazmıyor ya para yatırın, güven faktörünüz artar diye.

HWID spoofer gerekmiyor. Steam HWID almıyor, alsa bile ki galiba almaya başladılar, onun bypassları çıktı yeni yeni. Steam HWID checklemeden
Onu diyorum zaten Steam'de HWID yok, hileyle VAC Live yakalanan 1 hafta bekleme süresi alıyor.

Techolay moderatörleri CS2 hile konusunda ne kadar bilgili ki? Bu işin içinde olmayan birisi, veya daha önce uğraşmamış birisi ne kadar detaylı bilecek?

Vac Live ban sıralaması şu şekilde :

20saat, 1 hafta, 31 gün, 181 gün.

Her ban yemeden geçirdiğiniz bir hafta için bir kademe azalır. Haliyle 20 saat ban yiyen birisi 2 hafta oynadığında ban yemeden sonraki banı yeniden 20 saat olur.

181 gün ban yiyen birisi banı bittiğinde yine 20 saat ile başlar.

VacLive banları sizin banınızı kalıcı yapmaz, Valve yetkilileri oyununuzu izlemez. Sadece ufak bir tatile çıkarsınız o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…