Tabii ki herkes gibi ben de fabrikadan yeni çıkmış almak isterim ancak dolara geçişle birlikte fiyatları bayağı arttı çünkü pazardaki fiyatlar her yerde aynı.
Bölgelere göre fiyatlandırma yok yani. Oyunu yaklaşık olarak 2 senedir seçkin oynuyorum ve bu zamandan beridir hep görevde kullanılmış alıyorum. Sizce F/P açısından mantıklı mı görevde kullanılmış skin almak?
Desenden desene değişiyor o. Bazılarında FN ve FT arasında neredeyse hiçbir fark olmazken bazıları aşırı kötü gözüküyor. FN set dizmek zengin olmayan birisi için anlamsız zaten.
Görevde kullanılmış alacaksam 0.20 altı kovalarım her zaman. Tabii skine göre de değişir. Mesela M4A4 Desolate Space skininde floatın çok önemi yok gibi, fark yok denecek kadar az.
Görevde kullanılmış alacaksam 0.20 altı kovalarım her zaman. Tabii skine göre de değişir. Mesela M4A4 Desolate Space skininde floatın çok önemi yok gibi, fark yok denecek kadar az.
Mesela MAC-10'un görevde kullanılmış olmasına rağmen floatı çok kötü. Float kaynaklı çoğu kişi görevde kullanılmış olarak bakmaz ona. Az biraz daha yüsek float olsa eskimiş kategorisine girecek. Ki bu tarz ucuz skinlerde pek de önemli değil bence.
Ölüm kalım meselesi değil zaten, bazı skinler well worn olsa bile eli yüzü düzgün oluyorlar. Ben FT alıcaksam çok kasmıyorum floatını, skine göre değişir tabi.
Mesela MAC-10'un görevde kullanılmış olmasına rağmen floatı çok kötü. Float kaynaklı çoğu kişi görevde kullanılmış olarak bakmaz ona. Az biraz daha yüsek float olsa eskimiş kategorisine girecek. Ki bu tarz ucuz skinlerde pek de önemli değil bence.
Skinleri kullanmak ve birikince ileride satıp oyun almak için, haftalık dropları satıp alıyorum. Çok bir şey fark eder mi benim için yoksa fark etmez mi?