CS2'de fareyi oynatınca arayüz bulanıklaşıyor

avkila.tech

Uzman
Makaleler
1
Selam, sanki DLSS açıkmış gibi arayüz bulanık oluyor, değişiyor. Arka planı sabit bir şey olmayan yerler direkt piksel piksel Anadolu oluyor. Hani böyle YouTube'da 480p oyunu 4K'ye upscale edip 20X frame gen yapılır ya, aha onun gibi oluyor. Videoda görebileceğiniz gibi.

FSR kapalı ve NVIDIA App üzerinden DLSS ayarlarını devre dışı bıraktım, ancak hala devam ediyor bu durum. Başka hiçbir oyunda böyle bir sorun yok. CS:GO 2023, 2018, 2016, 2020, NFS serisi, PD2 gibi oyunlarda böyle bir şey yaşamıyorum. Sadece CS2'de oluyor. Önceden de böyle bir şey olmuyordu, 2 hafta önce oynamıştım en son.

DLSS ile alakalı bir şeyler denemişsiniz gibi geldi bana, belki ekran kartı ayarlarından veya NvdiaApp üzerinden, belki yumuşak hareket de açık kalmış olabilir. Oyun profiline özgü olabilir veya genel ayarlardan değişmiş olabilir. Bu ayarları kontrol etmenize rağmen sorun devam ediyorsa, cihazınıza DDU yükleyin, Windows'u güvenli modda başlatın ve DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın, ardından Windows'u normal başlatın, ekran kartı sürücünüzün güncel versiyonunu kurun, geçen hafta veya ondan önceki hafta da bir başkası buna benzer bir konu açmıştı öyle çözmüştük.

Hocam belki DLSS 5 aracını kullanıp unutmuşsunuzdur. Driverları silip yüklemeyi de deneyebilirsiniz. Bu bildiğiniz frame generation yapıyor göründüğü kadarıyla.

Denerim bakalım neler olacak. DLSS kapalı komple aslında bilemiyorum.
Hocam belki DLSS 5 aracını kullanıp unutmuşsunuzdur. Driverları silip yüklemeyi de deneyebilirsiniz. Bu bildiğiniz frame generation yapıyor göründüğü kadarıyla.
Dimi ya frame generationa benziyor görüntü olarak. Hayır FPS olarak da öyle absürt sayılar falan da almıyorum aslında. 450 FPS aldım maksimum, işlemci I5 13500H.

Ben bi driverları sil yükle yapayım bakalım neler olacak. Düzelir umarım tekrardan vbios flashlamak ile uğraşmak istemiyorum.

güncelleme = tam ekranı pencereli, sonra tekrar tam erkana alınca düzeldi. Saçmalığa bak ya.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…