Hocam o -high komutunu sildikten sonra sanki oyun biraz daha akıcı hale geldi ve mouse takılmaları şimdilik yok gibi. Ama yine de ileride aynı sorunu yaşarsam format atıp videodakilerin bir kısmını uygularım.

Format atıp o ayarları yaparsam da eğer, sonuçlar için sizi etiketleyebilirim isterseniz.

İyi olur hocam yapmak istiyosanız etiketlemeniz.

Hocam o -high komutunu sildikten sonra sanki oyun biraz daha akıcı hale geldi ve mouse takılmaları şimdilik yok gibi. Ama yine de ileride aynı sorunu yaşarsam format atıp videodakilerin bir kısmını uygularım.

Format atıp o ayarları yaparsam da eğer, sonuçlar için sizi etiketleyebilirim isterseniz.

Yaptınız mı hocam durumlar ne.

Son düzenleme:
İyi olur hocam yapmak istiyosanız etiketlemeniz.

Yaptınız mı hocam durumlar ne.

Hocam yapmadım. Mouseu kablolu olarak kullandığımdan beri hiçbir sorun yaşamıyorum, yağ gibi kayıyor mouse takılmadan. Benim yaşadığım sorun çok yüksek ihtimalle kablosuz olarak kullanınca oluyor.

FPS olarak da sorunsuz şekilde 240-250 civarında alıyorum. Performansta da düşüş olmadığı için format atma gereği duymadım.

Hocam yapmadım. Fareyi kablolu olarak kullandığımdan beri hiçbir sorun yaşamıyorum, yağ gibi kayıyor mouse takılmadan. Benim yaşadığım sorun çok yüksek ihtimalle kablosuz olarak kullanınca oluyor.

FPS olarak da sorunsuz şekilde 240-250 civarında alıyorum. Performansta da düşüş olmadığı için format atma gereği duymadım.

Tamamdır hocam bende o videodaki yorumlardan dolayı merak etmiştimde bizim yapmamıza gerek yok zaten bende 300 FPS alıyorum 2K ultrada sende 250 alıyosun gayet iyi gerek yok.