CS2'de "Global Offensive" rozeti nasıl alınır?

199

Bilgin
Makaleler
10
Dün indirdim oyunu tekrar. 5. yıl ödülünü de verdi ama Global Offensive rozeti ve CS:GO müzik kitini vermedi. Oyunu 2020'de bile oynadım. Nasıl alabilirim bu rozeti? İllaki Prime üyelik satın almak gerekiyor mu?

Sanırım parlak rozeti almanız gerekiyor.

Prime satın almadan o rozeti alamazsınız ancak şu tarihten itibaren satın alsanız da rozet gelmeyebilir, emin değilim. Aynı şekilde Sadakat Rozeti de önceki oyunculara verildi.

Sanırım parlak rozeti almanız gerekiyor.
Parlak rozetler pahalı ya.
Prime satın almadan o rozeti alamazsınız ancak şu tarihten itibaren satın alsanız da rozet gelmeyebilir, emin değilim. Aynı şekilde sadakat rozeti de önceki oyunculara verildi.
Denemek lazım. En ucuz Prime nereden alınır peki hocam? Steam'de $15 gibi fiyatı var.

Dün indirdim oyunu tekrar. 5. yıl ödülünü de verdi ama Global Offensive rozeti ve CS:GO müzik kitini vermedi. Oyunu 2020'de bile oynadım. Nasıl alabilirim bu rozeti? İllaki Prime üyelik satın almak gerekiyor mu?
CS2 nin çıkışından önce en az 1 kez resmi maç oynamanız gerekli bu rozeti alabilmek için. Yani an itibariyle yeni olarak edinme şansınız yok.

İfadeler: 199
CS2 nin çıkışından önce en az 1 kez resmi maç oynamanız gerekli bu rozeti alabilmek için. Yani an itibariyle yeni olarak edinme şansınız yok.
CS2 çıkmadan önce oynadım ben. 1 kere değil en az 50 kere oynamışımdır.

CS2 çıkışını yaptığında oyuna giriş yaptınız mı?
CS2 çıktığı gün girdim, o zaman da ödülleri vermemişti. Neyse, ben şimdi Steam desteğe yazdım. Umarım olumlu dönüş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…