CS2'de haftalık kasa durumunu gösteren uygulama var mı?

Yer
İzmir
Merhaba,

CS2'de haftalık kasa durumunu gösteren uygulama var mı oyuna girmeden? Yani hesap ekleyip uygulamaya hesabın üstüne gelince kasa dropu aktif veya değil gibi kısayollu uygulama arıyorum.

Merhaba,

CS2'de haftalık kasa durumunu gösteren uygulama var mı oyuna girmeden? Yani hesap ekleyip uygulamaya hesabın üstüne gelince kasa dropu aktif veya değil gibi kısayollu uygulama arıyorum.
Supercell'in oyununda vardı böyle bir şey. Varsa ben de faydalanmak isterim açıkçası. Amme hizmeti olur

Eğer kasaların yenilenme süresini soruyorsanız her çarşamba gece 4'te yenileniyor.

Ben kendimde kasa farmı yapıyorum oyun tarihine bakıp o hafta aldığım veya almadığım belli oluyor hesaba girdikten sonra kasayı almadan çıkmıyorum.

Steam üzerinden arkadaş ekleyip kısayol yaptım hesapları sırayla hesap değiştirden düzenleyip kasıyorum kasaları.

Bende account swithcer var steam de max 5 hesap ekleniyor o uygulamayla tek tıkla bütün hesaplara girebiliyorum haftalık dropu alıp almadığımı gösteren uygulama olsa 10 numara olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…