1 18897 Uzman Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 78 Beğeniler 26 13 Ekim 2025 #1 Hocam soru basit. Dün yanlışlıkla ayarları sıfırladım ve hasar tahminini gördüm. İki seçenek kapalı, en alttaki açık. Onu kapatmalı mıyım?
Hocam soru basit. Dün yanlışlıkla ayarları sıfırladım ve hasar tahminini gördüm. İki seçenek kapalı, en alttaki açık. Onu kapatmalı mıyım?
Çözüm d0m 13 Ekim 2025 18897 dedi: Hocam soru basit. Dün yanlışlıkla ayarları sıfırladım ve hasar tahminini gördüm. İki seçenek kapalı, en alttaki açık. Onu kapatmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Hasar ve ölüm tahminini kapat.
18897 dedi: Hocam soru basit. Dün yanlışlıkla ayarları sıfırladım ve hasar tahminini gördüm. İki seçenek kapalı, en alttaki açık. Onu kapatmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Hasar ve ölüm tahminini kapat.
d0m Uzman Katılım 13 Ekim 2025 Mesajlar 940 Çözümler 11 Beğeniler 860 Yer Ankara 13 Ekim 2025 #2 18897 dedi: Hocam soru basit. Dün yanlışlıkla ayarları sıfırladım ve hasar tahminini gördüm. İki seçenek kapalı, en alttaki açık. Onu kapatmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Hasar ve ölüm tahminini kapat. Artı 0 Eksi Çözüm
18897 dedi: Hocam soru basit. Dün yanlışlıkla ayarları sıfırladım ve hasar tahminini gördüm. İki seçenek kapalı, en alttaki açık. Onu kapatmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Hasar ve ölüm tahminini kapat.