CS2'de hile sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ratchet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 174

Ratchet 18

Yetkin
Arkadaşlar, şu hile konusu hakkında konuşmak istiyorum. Biliyorum, bir şeyi düzeltmeyecek ama içimi dökmek istiyorum. Genelde 2-3K arası eloda takılan birisiydim. Bu yaz 10-15K arasına yükseldim galiba. Rankım açılmadı ama diğer oyuncuların rankı 13-20K arası olunca galiba ben de oralarda oluyorum (emin değilim ama). Neyse, şaka yapmıyorum; 7-8 maçtan 4-6'sı hile geldi ya hayır, rakip takımda kicklemiyor elemanı. Çok zavallıca lan bu

Valla ben Premier'i çoktan saldım, düz rekabetçi giriyorum kafam rahat. Ciddi oynayacağım zaman Faceit giriyorum zaten Premium ya da Premier modunda elo kasıp kanser olmanın lüzumu yok. Hileci tayfada feci bir puan hırsı olduğu için alayı Premier'e çökmüş durumda. Rekabetçideki harita bazlı ranklar adamların egosunu tatmin etmediğinden oraya pek uğramıyorlar.

Özellikle Inferno gibi utility kullanımı yoğun, dar ve sürekli bombaların havada uçuştuğu haritalarda takılıyorsan hileye denk gelme ihtimali iyice düşüyor. Oyun aklı sıfır olan tipler Mirage veya Dust 2 gibi açık alanlarda koşup vurmayı seviyor Inferno’da sürekli kör olup molotof yemek hilecinin bile canını sıkıyor. CS2'de huzur arıyorsan ya rekabetçi Inferno kascaksın ya da dürüst maç için direkt Faceit geçeceksin, gerisi tamamen zaman kaybı.

11K elo olmama rağmen bana bile geliyor. Daha üst eloları düşünemiyorum bile. Sadece rozet almak için oynuyorum, bence böyle yapmak en iyisi.

Sırf bu yüzden çıktığı günden beridir oynamıyorum; yalan yok bir kere girdim, oda Rus bir oyuncuydu hilecinin kralına denk geldim yani. Ondan sonrası zaten hiç girmedim.

Bir gün herkes CS'nin ne kadar rezil bir durumda olduğunu anlayacak. Bununla ilgili ayrıntılı konu bile açarım belki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mirage veya Dust 2

Dust 2'de az bir şey rank kasınca direkt hile gelmeye başlıyor. Daha dün hem takıma hem rakibe hile geldi. Adamlar tek taraflı 1V1 attılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS2 zaten bildigimiz config savasi. CS'yi CS oldugu icin oynamak istiyorsaniz aktif topluluk sunuculari bir secenek olabilir. Yoksa temiz bir sekilde derece falan kasilmiyor kimsenin legit olmadigi bir ortamda.

2024'ten beridir ana sebebi hileler olmak uzere CS2 oynamiyorum. GO kutuphanelere eklenebilir hale geldiginde indirip topluluk sunucularinda oynamistim, adamlar hilelere Valve'dan daha cok dikkat ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…