CS2'de hile sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ratchet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 189
Ben CS2'yi bıraktım. Daha stressiz, huzurlu, kafanız rahat oluyor. Farming Simülatör oynuyorum ara sıra.

Şu Valorantın kitlesi düzelse şakasız daha iyi durumda. Her maç hile var. Hilenin olmadığı maç yok. Adam legit oynayarak rolleniyor. Hilelerin çoğu bir de Türkler yani. O ismi Rusça vs yapmak da kurtarmıyor. Faceit bakıyorsun Türkiye. Ezikliğini bir de böyle kapatmaya çalışıyor.

Hileden şikayet ediyorsanız FACEIT oynayacaksınız. Ek olarak hile olayının gereksiz abartıldığını düşünüyorum hile geliyor mu evet geliyor ancak bazen oyuncular seçkine, rekabetçiye takılmaya giren yüksek elo FACEIT oyuncusunu hile sanabiliyor.

FACEIT hilesiz değil bu arada. Tanıdık var CS:GO'da 4 leveli geçememiş adam CS2 de FACEIT 10 level. Legit takıldığın sürece orada da banlanmıyorsun.

DMA kullanmadan FACEIT'te hile yapmanız çok zor. Yapan olsa bile ticket açınca muhatap bulabiliyorsunuz. Ek olarak ben hayatımda CS:GO oynamadım ama FACEIT peak'im 2800 elo. CS:GO'da 4 level olması falan pek önemli bir şey değil. FACEIT AC en iyi AClerden birisi. Millet alışmış iyi oynayan birini görünce hile demeye her gördükleri şeye hile diyorlar artık.

İfadeler: D4C
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…